Altı masözün cinsel tacizi için kınanan NFL kayıt vuruşu

Leila

Global Mod
Global Mod
. NFL 2024/2025 sezonunun harika etkinliğini yaşamaya hazırlanıyor, Super Bowl XVIX 9 Pazar günü New Orleans'ta yapılacak, aralarındaki çatışmalarla Kansas City Chiefs Ve Philadelphia Eagles. Ancak, konferans finalleri ve büyük düello arasında bu iki haftada beklemek Amerikan futbolu bir bombalama aldı, şikayet Justin Tuckertarihin en iyi vurucularından biri, 2013'te bir yüzüğün kazandığı, yanılmaz etkinlik kayıtları ve rekor, tüm zamanların en uzun saha hedefi. En karanlık saatlerinde bir efsane.

35 yaşında kariyeri boyunca saha hedeflerinin neredeyse yüzde 90'ını vuran Justin Tucker, sopalara karşı her zaman en kesin olanı olduğu için her zaman öne çıktı. Bununla birlikte, bu sezon, kariyerinin en zayıf yılı olduğu olağandışı başarısızlıklarla 73'e ulaştı: en az 20 vuruşa sahip 31 vurucunun en kötüsü arasında dördüncü oldu. Bu gerilemenin, ortaya çıkmakla tehdit eden ekstra -spor bölümünün farkında olmasından kaynaklanmasını sağlıyorlar.

Tuckerşampiyon vuruş Super Bowl xlvii ile Baltimore Ravenssuçlamalar söylüyor cinsel taciz Bu, gazetenin bu Perşembe günü halka açtığı dört 'spa' ve yüksek seviyeli kuyu merkezlerinin altı masözü bildirdi 'Baltimore bayrağı'.

“Benim hakkımda Baltimore Banner makalesinde yapılan suçlamalar kesin olarak yanlış. Kariyerim boyunca her zaman maksimum profesyonellik ile davranmaya çalıştım. Beni asla suistimalden suçlamadılar ve beni asla önde uygunsuz bir şekilde davranmakla suçlamadılar Masöz veya masaj terapisi seansı sırasında, “diye yazdı oyuncu bir açıklamada.

Tucker, düşünüldü NFL'deki en iyi vuruculardan biriSöz konusu portalın makalesine göre, gerçekleşen deneyimlerini ilişkilendiren altı masöz tarafından belirtildi. 2012 ve 2016 arasında. Kadınlar misilleme korkusu nedeniyle kimliklerini korumayı istediler.

Diyerek şöyle devam etti: “Gazetenin bu makaleyi yazdığını öğrendiğimde, bana karşı yapmayı planladıkları tüm suçlamaları açıklamayı reddettiler. Sonunda yazmayı planladıklarını açıkladıklarında Amerika Birleşik Devletleri'nin ana iftira hukuk firmasını işe alana kadar oldu.” 35 yaşındaki kicker ekledi.

Beş kez All-Pro ve Yedi Olay Seçili Pro Bowl'un avukatları da asılsız suçlamaları nitelendirdikleri bir açıklama yaptı.

“Bay Tucker herhangi bir terapötik masaj oturumu sırasında asla uygunsuz davranmadı. Bu anlamda herhangi bir öneri hayali ve kesinlikle asılsız bir ifadedir.” Thomas A. Clare Ve Steven J. Harrisonvurucuyu savunan Clare Locke ofisinden.

2021'den beri Justin Tucker NFL'nin en uzun saha gol kaydına sahiptir66 metre uzaklıkta, bu sözlerin imajlarına ve ailelerine zarar verdiğine dikkat çekti.

“Şikayetlerin düzgün bir şekilde araştırmasına izin veren bir süreci destekleyin, ancak imajım ve ailem için yanlış şikayetlerin sorgulamadan yanlış şikayetlerin olmasına izin veremem. Bu suçlamalar hem benim için yanlış ve inanılmaz derecede inciticidir hem de daha önemli olan , ailem için, “dedi.

Ajans bilgileriyle