Arjantin milli takımının eski DT'sinin belirsiz yanıtı

Leila

Global Mod
Global Mod
Kısa adımdan sonra onun için vardı Stade Rennes -Due sadece 10 oyun yönetti- Jorge Sampaoli kulüpsiz. Durumu, Fernando Gago'nun ayrılmasından sonra koç arayan Boca'yı geçiyor. Bu nedenle, Mariano Herrón geçici pozisyonu işgal etse de, Arjantin seçimi Radarda görünebilir, bu yüzden bir röportajda ona danışıldı.

Boca olasılığı? Bak, yeri bile görmüyorum. Bir proje oluşturma şansına sahip olma, örneğin Marsilya'da çok iyi oynadığım profille bir ekip inşa etme olasılığını bulmak istiyorum, çok iyi oynayan Monchi ile de inşa edebileceğim Seville gibi, “dedi Sport ile.

Sonra, istediği oyuncular hakkında şöyle açıkladı: “Futbolcunun profilini, evet veya evet kazanmak için her zaman baskı yapmadan oynayabilmek için herhangi bir kompleksi olmayan profilini inşa edin. Ve yine de kazan, anlamıyorum ve paylaşmıyorum

Aynı çizgiyi takiben Sampaoli, tekrar sorun olmadığını açıkça belirtti. “Acele ettiğinizde genellikle hata yaptığınız anlar varsüreçleri başlattı, “dedi.

Buna karşılık, dedi ki: “Bugün futbolda zaman yokKoçun onun hakkında çok fazla gözlem var. Dolayısıyla, biri seçtiğiniz bir projeye neden olduğunda, sonuç almak, biri diğeri tarafından silahlı bir projeye girdiğinden çok daha kolaydır. “

Sampaoli'ye Barselona ve Lamine Yamal'ın haberleri soruldu Ve cevapla şaşırttı. “Lamine beni çok şey yapıyor Neymar. Leo benim için farklı. Farklı futbol görüyorum ve okudum Bu başka bir şey. Her zaman futbol ve leo oyuncuları hakkında konuşabileceğim hakkında konuşuyorum. Bu başka bir dünya, başka bir hikaye ”dedi.

Benzer şekilde kabul etti: “O, tüm zamanların dünyasının en iyi oyuncusu Çünkü bitene kadar veya şimdiye kadar başladığından beri bu seviyede kaldı. Hala belirleyen bir oyuncu. Lamin'i ortaya çıkardığında Ney'e çok benziyor, yapan bir oyuncu olan, o sırada Leo ile bir numaralı dünya ile savaşacağını düşündük ve … Olmadı

Sampaoli, sadece 10 maçın sürdüğü Fransız futbolunda kısa bir adım attı. Bu nedenle, kısa deneyimi hakkında şöyle dedi: “Çok büyük bir yanılsama ile gittik. Ayrıca İtalya'dan Cenova'ya gitme olanağım vardıama Rennes'te, genç oyuncularla orta ve uzun vadede bir proje hazırlama özgürlüğü olan bir ekibi yanılsamamıza izin veren bir şey bir araya getirebileceğimiz bir takım gördüm. Kuşkusuz kısa vadede zordu çünkü inişle savaşıyorlardı

Ve kapandı: “Orta vadenin oluşumu için liderliğe veya kulübün sahiplerine eşleşmiyoruz. Sonra ayrılmayı tercih ettimçünkü beni en çok baştan çıkaran şey, rahatsızlıkları olmamaları ya da her zaman yıldız olmaya çalışmalarıdır. Böylece iniş tarafından çağrıldıklarında oyuncu korkar. “