Banfield-Inpentiente'deki Tarzia'nın tartışmalı vuruşu için Baliño hakemin açıklaması: “Aşırı aniden yok”

Leila

Global Mod
Global Mod
Jorge Baliño bir hata düşünmedi Diego Tarzia'nın sınır dışı edilmesinin ihmal edilmesiile ilgili Bağımsızfaul yapan kim Gerónimo RiveraBanfield'ın yaralı olan ve Florencio Sola'da 0 ila 0 sona eren maçta mahkemeyi ağlamak zorunda kalan saldırı broşürü, geçen Pazar fırtınası nedeniyle askıya alınan 22 dakika boyunca. Matkap oyuncusu soyunma odasına gitmekte zorluk çekti ve ciddi bir şey olmasa da onu inceledi.

“Mahkemede duyum her zaman sarı, taktik mesele için her şeyden çok. Umut verici bir saldırı kesme gerçeği. Bana öyle geliyor ki, aşırı aniden var, ciddi bir ani oyun yok, İhlal, bir Zancadilla gerçekleştiren bir toplama bacağı ile yandan gerçekleşir ”dedi.

“Yaralanma, bu sektörde çok tembel olan oyun alanının daha fazla ürünüdür. Bugüne kadar öğlen düşen ve alanı kurtarmak için zaman vermeyen yağmurların ürünü. Şimdi bana söylüyorlardı O ayak bileği daha önce incinmişti. Belki de burkulmuş olan ürünü büyütülür. Onu tekrar gördüm, açık bir sarı. Mahkemede ağladığını görünce bana şüphe verdi. Bana bir incelemeye dokunabileceğimi düşündüm. Ancak VAR, bana saldırı ya da aşırı ani olmadığını göstermediği için denk geldi. Sarı tutulmaya karar verildi, “diye ekledi D Sports Radio ile diyalog.

Bir hakimin bir kararın halka açık bir şekilde açıklanması olağan değildir. Dahası: Tahkim Direktörlüğü'nden sorumlu Federico Beligoy, İfadeler formüle etmemeleri için bağlı kuruluşları önerirler. Her neyse, Baliño'nun açıklaması saçma. Düzenleme, topun anlaşmazlığı olmadığında ve bir düşman sırtına yapıştığında sınır dışı edilmeye karşılık geldiğini gösterdiğinde ani oyunu reddeder.

Daha fazla Baliño

“Oyunun sonunda Danilo Gerlo (DT Broggi Field Asistanı) ile konuştuk, bir franchise oyuncusu olan Rivera hakkında endişelendik. Anlaşmazlığın nasıl olduğunu takdir ettim. Onlarda kabul ettiler. Anın kararları. Var, öfkeli hissettiklerini anladım. Bu aniden bağımsız oyuncu “.

“Var'ın yöneticileriyle etkileşim kurmaya çalışıyorum. Düşünceleri güçlendirmek için zamanım olduğunda, bir kişinin aktarmaya çalıştığı düşünülüyor ve haklıysam destekleme fırsatı buluyorum. Biri, geciktiğinde, başka bir testere ne olduğunu düşünebilirler. Bir oyuncuya katıldıkları ve kabul ettikleri. Kırmızı için bir gücü yoktur, sarı taktik yüzünden aniden, ilerlemeyi kesmek için gelir. ”

Buna ek olarak, uyarıyı süspansiyon taşıyan Iván Marcone'a atıfta bulundu, ancak yarışın önünde oynamak için temiz bıraktı. “İki tarihte klasik oyunlara iki tarihte uyarı arayabileceğimin farkındaydım. Sarı, silahlı olduğu için değil. Uyarılmaya çalıştı, faul yaptı. Bir faul yaptı. İleride sahip olduğu şey için değil, sahada yaptığı şey için onu uyarmalıyım” diye açıkladı

“Oyun bir başarıydı. Hakem, Libertadores'den Guayaquil'e seyahat etmek zorunda kalan Silvio Trucco'ydu. Bilmeyebilecek durumlar için ona danışmak için konuştum.

Baliño, “Bağımsız oyuncular da sınır dışı edilebilecek bir oyuncu iddia etti.” Dedi.

Video: Tarzia'nın Rivera'ya Özürleri