Barselona'nın 125 yaşına bastığı günkü mesajı

Leila

Global Mod
Global Mod
O Barselona FC kuruluşunun 125. yılını kutluyor ve Lionel Messi Aşklarının kulübünü hatırlama fırsatını kaçırmadı. PireKatalan kulübünün en büyük isimlerinden biri olan Barça'yı ne kadar özlediğini anlatan samimi bir mesaj bıraktı.

Katalan medyası 3Cat'e verdiği röportajda Messi şöyle başladı: “Öncelikle sizi bu 125 yılınız için tebrik ediyorum. Bu kulübün bir parçası olmak, bir Barcelona taraftarı olmak benim için bir gurur. Tanrı beni o yere götürdüğü ve tüm hayatımı bu harika kulüpte geçirmemi sağladığı için şanslıydım.“. Rosario'lu adamın İspanyol kulübünde yaşadığı, kariyerinin öncesine ve sonrasına damgasını vuran unutulmaz yıllardı.

Ayrıca Messi, Barça'yı diğer takımlardan ayıran şeyin ne olduğunu vurguladı. “Bugün futbolda işlerin gidişatından ve her şeyin değişmesinden dolayı farklı bir kulüp olmanın şu anda ne kadar zor olduğuyla, hepsinden farklı, özel bir kulüp.” bizim gibi temsil ediliyor.” “Biz ilk takımı istiyoruz ve seviyoruz.”

Her ne kadar Leo, transfer sırasında liderlikle yaşadığı bir anlaşmazlık sonrasında kulübe her zaman hayal ettiği vedayı gerçekleştiremese de Paris Saint-Alman Rosario'nun 2021'deki arzusu her zaman Barcelona forması ile emekli olmaktı. Şu anda Aralık 2025'e kadar Inter Miami'de oynayacak ve 2026'ya kadar yenilenme ihtimali yüksek.

“Bu büyük bir gurur. Kulübü, şehri, insanları ve aşkı gerçekten özledim…”, diye itiraf etti. “Her zamanki gibi, umarım iyi şeyler yapmaya devam ederiz ve bu kulübü daha da büyütmeye devam edebiliriz.”

Leo şüphesiz Barcelona tarihinin en iyi oyuncusu. Rosario'lu oyuncu, 672 golle takım tarihinin en golcü oyuncusu ve kulüp tarihinde en çok forma giyen yabancı oyuncu (779). Katalan ekibinin yenilenme sürecinde yaşadığı mali zorluklar göz önüne alındığında Messi, 2021 yazında Barça'dan kıskanılacak bir başarı rekoruyla ayrıldı: 4 Şampiyonlar Ligi ve 10 Lig dahil 35 şampiyonluk.

Ajanslardan gelen bilgilerle.