Boca bir DT aramaya devam ederken, Carlos Bianchi Fransa Senatosu tarafından verildi

Leila

Global Mod
Global Mod
Sırasında Boca Juniors Uzun doğmuş ismini ve yeni teknik direktörü olacağının soyadını bekleyin. Fernando Gago Geçen 29 Nisan, Carlos Bianchikulübün en çok kazananı ve en az bir tavsiye niyetiyle masanın üzerindeydi, Fransız Parlamentosu'nda dekorasyon aldı.

Arjantin ve Fransa arasındaki ilişkilere katkısı nedeniyle Viceroy –Fransız sakini- Bu Perşembe günü bir ayrım aldı. 150 yıl Fransız Senatosu. Bianchi, oyuncu ve teknik direktör olarak kariyeri boyunca, Fransız futbolunu tercih ettiği ve hala yetkililerinin saygısını koruduğu dışta olağanüstü bir pasaja sahipti.

Onun muhteşem dağıtım Kale23 Temmuz 1967'de 18 yıllık Victorio Spinetto eliyle çıkışından bu yana, kariyerinin sınırları aşması tetikleyicisiydi. Avrupa ülkesine geldikten sonra, 70'lerde Bianchi indi. Reims Stade1973'ten 1977'ye oynadığı yer ve Ligin maksimum üç katı.

Sonra Paris Saint-Germain'e gitti; 1977/78 ve 1978/79 sezonlarında takımın bir parçasıydı ve her ikisinde de golcü oldu. Sonunda, 1980'de bir trend oldu. Strazburg Yarışı Arjantin'e dönmeden önce.

Teknik Direktör olarak sahnesinde Vekili Stade de Reims, OGC Nice ve Paris FC'ye liderlik etmek için Fransa'ya dönmeye karar verdi. Her zaman onun yanında, her seyahatte, karısı Margarita ve çocukları Brenda ve Mauro.

Her ne kadar antrenör olarak kariyeri, Vélez'de (Clausura 1993 ve 1996'da taçlandırılmış, 1995, Copa Libertadores ve Kıtalararası Kupa'da taçlandırılmış) ve Boca'da (üç özgürleştirici gözlük, iki intercontinental ve dört yerel turnuva) olduğu gibi, Arjantin takımlarında zirveye sahip olmasına rağmen, Fransız futbolundaki figürü rahatsızlıktan daha fazla.

Bu Perşembe günü Fransa'da verildikten sonra, Margarita'nın paslanmaz şirketi ile Bianchi diyalogla Spor 365 Bu Cumartesi Fransa Stadyumu'nda oynanacak olan PSG ve Reims Stade arasında Fransız Kupası Finaline katılımı üzerine.

“Kupayı oyundan önce alanın kenarına götüreceğim. Organizatörlerin beni düşünmeleri için mutlu ve gurur duyuyorum. Her iki kulüpte her iki kulüpte oynadım. Fransa'ya her gittiğimde, orada sadece iki mevsim oynamama rağmen fotoğrafımı görüyorum,”ifade etti Viceroy.

Sonra sevgili Reims'in garip gerçekliği hakkında söyledi: Diyerek şöyle devam etti: “Reims Stade'in finalden önce ve sonra inişini oynaması üzücü. Bu, bence finalin bir final olmayacağı anlamına geliyor. Bence Ligue 1'deki kalıcılığın Fransa Kupası'ndan daha önemli olduğu.”