Colapinto, Yuki Tsunoda'nın Gizli Noel Baba'sıydı ve onu hediyesiyle şaşırttı

Leila

Global Mod
Global Mod
2024 bitiyor, Noel yaklaşıyor ve her yıl olduğu gibi Formula 1, sürücüleri arasında Gizli Noel Baba düzenlediherkesin rastgele bir meslektaş edindiği ve ona bir hediye vermesi gereken bir tür Gizli Noel Baba. Bu vesileyle, Franco Colapinto Máxima'daki 19 takım arkadaşından birine Arjantin'e özgü bir hediyeyle sürpriz yapmak istedi. Ve son olarak, sizinkini aldıktan sonra,Ferrari'ye sopa fırlatma fırsatını değerlendirdi!

Bir gün önce ortaya çıkan bir gizem olan Franco'nun hediyesini saklayan şanslı kişi, Yuki Tsunoda'ydı (Racing Bulls). Japon kültürü Arjantin'den biraz farklı olabilir ama kendisini davet eden Williams sürücüsü için bunun pek önemi yoktu. mat Teknisyenlerinin ve takım arkadaşlarının her birine ve Japon sürücünün de bundan hoşlanabileceğini düşündü. Japonlar ne dedi? İLEİlk başta ne aldığım hakkında en ufak bir fikrim yoktu…

“Sanırım bir fincan kahve. Kahve, şüphesiz! Yerba dostum… bu nedir? Kahve mi? Yoksa matcha mı?“, dedi Tsunoda hediyeyi açarken. Kendisine “Bunun Güney Amerika'da çok popüler bir içecek olduğunu” söyleyen röportajcının elini aldıktan sonra, bunun kimden geldiğini hemen açıkladı: “Hımm… Franco? Teşekkürler Franco! Noel mevsimi, uyumadan önce bir fincan çay içmek çok güzel. Bunu içeceğim.”.

Buenos Aires'li adam ise, hediyeyle temasa geçmeden önce hediyeyi kendisine kimin verdiğini tahmin ederek altıncı hissini gösterdi. “Muhtemelen gelecek yıl mavi renkte koşacak bir Latin”için dedi Carlos SainzBu sezon Ferrari için yarışan ve gelecek sezon da Williams'ta yerini alacak.

Ambalajı kırıp bulduğumda bir bulmaca ve kalem olduğunu düşündüğüm şeyColapinto şu yorumu yaptı: “Bütün hafta sonunu bunu bir araya getirmeye çalışarak geçireceğim ve Pazar günü onu yok etmeyi umuyorum. Aaah! Art Attack gibi yazmak için. “Sanatta çok iyiyim.”.

“Ama bu nedir? Hayatımda hiç görmedim. Kurşun kalem sanmıştım. Hadi Mercado Libre'den bir Williams yapalım, turuncu olanımız da var. Diğer renklere ihtiyacımız yok” diye devam eden 21 yaşındaki sürücü, kırmızı plastikleri görünce onları havaya uçurmaktan ve İtalyan takımına ateş etmekten çekinmedi: “Kırmızıyı sevmiyoruz, tam bir Ferrari. O ikisini çöpe atacağız”.

Aynı şekilde, şakaya rağmen, Franco'nun Williams renklerini giymesine rağmen Ferrari fanatizmini itiraf ettiği kayıtlar var. Red Bull ile dört şampiyonluk kazanan ve Maranello'da yarışı tamamlayan sürücü Sebastian Vettel bunu zaten söyledi: “Hepsi Ferrari hayranı. Hayır deseler bile Ferrari hayranı.”