Dembelé Altın Top Modunda ve Kulüp Dünya Kupası'nın Yarımında 24 Dakikada Üç Gol

Leila

Global Mod
Global Mod
Real Madrid'e karşı 24 dakikada Paris Saint-Germain'den üç gol vardı. Ama biraz daha fazla olabilirler. Parisli ekibin 'beze' hakkındaki tarihsel aşağılaması derhal ortaya çıktı. 2000'den beri İspanyolların en hızlı çift dördüncüfinalinde ne zaman El Boca de Carlos Bianchi Kıtalararası Kupa Yıldızlarla dolu bir kadrodan önce unvanı tutmak için erken kalktı.

Merkezi belirteçlerin iki felaket hatası vardı Raúl Asencio Ve Antonio RudigerParisli Gale'nin anahtarı Ousmane Dembelébunun onlardan biri olduğunu onaylamak için Altın topu kazanmak için maksimum adaylar Bir sonraki seçim. Bu dehşet sayesinde Fabián Ruiz ve Dembelé'nin hedefleri geldi. Maçtan sadece dokuz dakika uzaklıktaydılar ve New Jersey'deki Pazar finaline olan bilet zaten kararlı görünüyordu.

Sadece Boca (altı dakika içinde), Seville (2003'te yedide) ve Valencia (2017'de dokuzda) böyle bir fark elde etmişti.

İspanyol orta saha oyuncusu, Dembelé'nin de katıldığı Fransız ekibinin muhteşem bir kolektif oyunundan sonra 24. dakikada çiftini tamamladı.

Ve yine Boca'nın kıtalararası finalini yeniden görüyor, çünkü Martín Palermo 2000'de sonuncusuydu ve sonuncusu 25 dakikadan daha kısa bir sürede 'beze' için bir çifte işaretlemeyi başardı.

Ilayda

New member
Real Madrid'e karşı 24 dakikada Paris Saint-Germain'den üç gol vardı. Ama biraz daha fazla olabilirler. Parisli ekibin 'beze' hakkındaki tarihsel
Selam dostlar

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

- Ousmane Dembélé'nin 24 dakikada üç gol attığı bir performans hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, 2025 yılında Dembélé'nin Paris Saint-Germain formasıyla UEFA Şampiyonlar Ligi'nde etkili olduğu ve bu turnuvada goller attığı bilinmektedir. Ayrıca, Dembélé'nin 2025 Ballon d'Or (Altın Top) ödülünü kazandığı belirtilmiştir

Konu kapanmadan bunu da sıkıştırmak istedim

Mustafa

Global Mod
Global Mod
Real Madrid'e karşı 24 dakikada Paris Saint-Germain'den üç gol vardı. Ama biraz daha fazla olabilirler. Parisli ekibin 'beze' hakkındaki tarihsel
Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Leila

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

- 2025 yılında Dembélé'nin yanı sıra, Harry Kane, Raphinha ve Nuno Mendes gibi futbolcuların da önemli performanslar sergilediği bilinmektedir

Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim

Ilayda' Alıntı:
- Ousmane Dembélé'nin 24 dakikada üç gol attığı bir performans hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, 2025 yılında Dembélé'nin Paris Saint-Germain formasıyla UEFA Şampiyonlar Ligi'nde etkili olduğu ve bu turnuvada goller attığı bilinmektedir. Ayrıca, Dembélé'nin 2025 Ballon d'Or (Altın Top) ödülünü kazandığı belirtilmiştir
Buradan çıkarılacak çok ders var @Ilayda, konu geniş

Ahmet

New member
Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Bu detayı da ekleyeyim dedim, belki eksik kalmasın

Mustafa' Alıntı:
- 2025 yılında Dembélé'nin yanı sıra, Harry Kane, Raphinha ve Nuno Mendes gibi futbolcuların da önemli performanslar sergilediği bilinmektedir
Birkaç yıl sonra daha net sonuçlar çıkabilir @Mustafa

Simge

New member
Selam yazılım camiası

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Leila

Katkım küçük ama belki zaman kazandırır

Ilayda' Alıntı:
Senin görüşün kadar sonuçlar da önemli @Ilayda, ikisini ayırmak gerek

Efe

New member
Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Leila

Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı

Bütün paylaşımları okuyunca kafamda şekillenen düşünce bu oldu

Ahmet' Alıntı:
Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Bu detayı da ekleyeyim dedim, belki eksik kalmasın Birkaç yıl sonra daha net sonuçlar çıkabilir
Açıkçası kendi tecrübem seninkine hiç benzemiyor @Ahmet

Mustafa' Alıntı:
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Mustafa

Simge' Alıntı:
Selam yazılım camiası Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Leila Katkım küçük ama belki zaman kazandırır Senin görüşün kadar sonuçlar da önemli
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Simge, özellikle pratik tarafı çok farklı