Dört maç sonra geri dönecekler ancak iki ay boyunca maaşlarının yarısını alacaklar

Leila

Global Mod
Global Mod
İçinde Bağımsız25 Ekim'de ilk beşte yer alan iki oyuncu takımdan uzaklaştırıldı. O zaman ve şimdi resmi bir iletişim yoktu. Julio VaccariLiderlerle yaptığı görüşmenin ardından onları affetti. Yani üç hafta sonra, Diego Tarzia Ve Marco Pellegrino, bir olayın kahramanları yatta parti eski sevgilimle Büyük Kardeşetkileyiciler ve modeller, mali cezayla da olsa koç tarafından bir kez daha dikkate alınacaktır.

Hikaye, her iki oyuncunun da eski GH katılımcısı Florencia Regidor ve Sasha Ferro ve diğer kişilerle birlikte doğum günü partisinde çekilmiş görüntülerinin sosyal ağlarda viral olduğu üç hafta öncesine dayanıyor: Pellegrino arkadan beliriyor ve Tarzia siyah bir şapka takıyor ve eşleşen gömlek, bir hoparlörün arkasında duruyor. Bu görüntüler büyük ses getirdiÖzellikle Racing'in o dönemde Copa Sudamericana'da yarı final oynadığı bir ortamda, bu da sonunda 23'üncü Cumartesi'yi belirleyecek. Orada bulunan tek Rojo oyuncuları onlar değildi, ama disiplinsizlik sergileyenler de onlardı.

Sonuç olarak kurumsal onayla teknik heyet onları kadrodan ayırdı. “Belirsiz bir süre için”. “Futbolcular, antrenmanlarda ve sonrasında maçlarda performans gösterdikleri sürece izin günlerinde istediklerini yapabilirler. Tarzia ve Pellegrino'da yaşananlar farklı bir durum. Kulübün kurumsal sağlığının sorgulanmasına yol açan bir olay yaşandı. Ve O zaman bir şeyler bozulur ve kararlar alınması gerekir. Ben cezalandırmayı, ceza vermeyi sevmiyorum; bir, iki, üç kez açıklama yapmayı, uyarmayı seviyorum. . “Yaptırım ne zaman olacak?” Vaccari söylemişti.

O Dört maçın ardından af sona erdive liderlerle toplantı sona erecek, ancak ekonomik yaptırım yıl sonuna kadar sürecek. Siteye göre Kızıl Cehennem, Ceza, Kasım ve Aralık aylarında maaştan %50 oranında kesinti yapılmasını öngörüyor.

Şimdi, duraklamanın ortasında Güney Amerika Elemelerikoçu, bu haftaki antrenmanın ardından gelecek perşembe Avellaneda'da Gimnasia y Esgrima La Plata'ya karşı oynanacak maç için onları kadro listesine dahil edip etmeyeceğine karar vermeli.

Henüz kendilerini ifade etmemiş olsalar da, Ceza açıklandığında oyuncular özür dilemişti.. Tarzia, “Takım arkadaşlarımdan, teknik ekibimden ve özellikle de taraftarlardan, Independiente gibi büyük bir kurumun iç birlikte yaşama kurallarını ihlal eden davranışlarda bulunduğum için özür dilemek istiyorum. Hiç şüphe yok ki, bundan gelişmek için öğreneceğim” dedi. Instagram'dan bir hikayede.

Pellegrino ise şunları yazdı: “Son günlerde yaşananlardan dolayı Rojo taraftarlarından özür dilemek için yazıyorum. Bu hatalar profesyonel olmayı öğrenmeye devam etmemize hizmet ediyor. Yarın çok önemli bir maçta takım arkadaşlarımı hedeflerimizi yerine getirmeleri için cesaretlendireceğim. hedefler.