Eğitim ve Sınıflandırma Programları, Formül 1'in nasıl ve nerede görülmesi

Leila

Global Mod
Global Mod
. Formül 1 2025 sezonunun önemli bir aşamasına girin: Emilia-Romagna GP Takvimin en geleneksel yollarından birine geri dönüşü ve beklenen çıkışın Franco Colapint Alpin ile.

Bu yedinci tarih tartışılacak 16 Cuma – 18 PazarArjantinlerin transhokar olmadan Spond'ları takip edebilmeleri için tasarlanan programlarla: eylem öğleden önce her gün başlar.

Pilot turnuvası gerçek bir devrim yaşıyor: Oscar Piastri İle ipucu 131 puanardından Lando Norris (115) Ve Max Verstappen (99). Dahası, öğrenme eğrisi birden fazla şaşırtıcı olan George Russell, Charles Leclerc ve çaylak Kimi Antonelli.

Üst bölgedeki koruma değişikliği, Lewis Hamilton'un hala tutarlı sonuçlar arayan bir hareket olan Ferrari'ye taşınmasıyla çakışıyor. Kuvvetlerin bu yeniden tasarlanması, sadece altı yarışta üç farklı takımın zaferlerini biriktiren bir sezonun cazibesini yükseltiyor.

7 Mayıs Salı günü, Alpine bunu Franco Colapint yanındaki ikinci arabayı işgal edecek Pierre Gasly Sonraki beş yarış sırasında, Isola'dan başlayarak, kötü mevsim başlangıcını değerlendirdikten sonra Jack Doohan.

Colapinto, 2024'te Williams'ın yerine sağlam performanslarla koltuk kazandı ve İngiltere'deki Alpíne genel merkezi Estone Simulator'da güçlü bir varlık kazandı.

Mick Doohan motosiklet simgesinin oğlu Doohan'ın zamansal çıkışı, Estone'daki iç basıncı yansıtır. Oakes Oliver istifa yönetmen ve Fransız menşe ekibinin başında danışmandan Flavio Briatore'un yükselişi olarak.

ICOLA, yüksek hızlı bir şekilde trabed alanları ve aerodinamik bir ortam yüksek yük paketi ve iyi refrigerasyonlu frenler gerektiren Grezini varyantıyla birleştirir. Minerial Acque otomobilleri gibi bölümlerde, Pirelli'nin yeni C6'sını test edeceği bir faktör olan lastikleri cezalandıran yanal hızlara ulaşıyor.

Emilia -Formül 1'in Rromagna GP'si: Eğitim ve Sınıflandırma Nasıl Görülür

Cuma günü ücretsiz eğitim (FP1 ve FP2) 08:30 ve 12Arjantin'den Cumartesi günü FP3 ile açılacak 07:30 ve sınıflandırma ile kapanacak 11 . Tüm oturumlar Disney+için canlı olarak sunulacak.

Kariyeri Pazarbaşlayacak 10Arjantin'den, tam bir fındık kahvaltısı için idealdir. Buna ek olarak, F1 TV Pro, resmi platformu tercih edenler için yerleşik kameralarını ve gerçek zamanlama zamanlamasını sunacak.