Günleriniz nasıl harcıyor ve acı çektiğiniz sorun nedir

Leila

Global Mod
Global Mod
Edgardo Bauza Arjantin futbolunun bir sembolü ama aynı zamanda tüm toplum için bir bütünlük örneğidir. Bir futbolcu olarak bir yörüngeden sonra, Rosario Central ve temsil ediyor Arjantin içinde İtalya'da Dünya Kupası 90dt gibi parladı Alçak Ama ebedi oldu Quito Ligi Ve San Lorenzonerede şampiyon Copa Libertadores. O Patónher zaman bir futbol mahkemesinde mutlu olduğunu söyledi, ancak birkaç yıl önce bir hastalık nedeniyle teknisyen olarak görevinden ayrıldı. Pazar günü, Ekvador başkenti ekibinin 67. doğum günü kutlamasında Arjantin onurlandırıldı. Bir gün sonra oğlu Maxi bundan bahsetti Radyo La Kırmızıyanında Marcelo Palacios.

Bugün Ekvador Yunusunda çalışan Maxi, babasının aldığı haraçtan başlayarak: “Çok güzeldi. İlk başta nasıl tepki verebileceğinden biraz korktum, çünkü HEvden ayrılmayan ve başıma gelen bir zaman. O zaman hiçbir şey pişman olmadım, çünkü çok güzeldi, iyi bakıldı “.

“Ligin halkı ve tüm halk çok saygılıydı ve en güzel ve duygusal kısım, mahkemeye gitmeden önce soyunma odasına girip yeniden bir araya gelmemizdi. Urrutia ördekBieler TacaEdinson Méndez Néicer Reasco Ve Enrique Vera. Babamla yıllarca yaşayan tarihi ligin tüm nesli; Ve onları gördüklerinde kendilerini koydukları, sarıldıkları ve hareket ettirdikleri en güzel kısımdı çünkü Bu samimiyet sana yaşlı adamımın ne olduğunu biraz gösteriyoryani hepsi için. O zaman sadece eski hayatımı değiştirmekle kalmadı, aynı zamanda geçen tüm oyunculara ve kulüp olarak da değişti. Birlikte geçirdiğimiz çok güçlüydü ve çok güzeldi. Mahkemeye gitmek ve onun için tam bağıran standlarla tekrar orada olduğunu ve insanların sevgisi çok güzeldi “ekledi.

Video

Ekvador'da Quito League tarafından onurlandırılan Bauza Patón

2019'da antrenör kıyafeti asmaktan beri, Patón Kendisini Arjantin milli takımının eski merkezinin hastalığının ne olduğunu incelemeye adadı. Tanı bulana kadar tıbbi istişarelerin bir buçuk yılı oldu.

Maximiliano Bauza ağda, “Geçici veya frontotemporal demansa sahip, çünkü Bruce Willis ile aynı olduğu için biliniyor. En popüler demanslardan biri değil, sadece bu iyi bilindi.”

Röportajın ortasında Marcelo Palacios, hastalığının nedenini biliyorlarsa Patón'un oğluna danıştı: “Bir film var Will SmithGizli gerçek, Bu bundan bahsediyor: Birkaç sporcu kafasında birkaç darbe yaşıyor ve bu olasılıklardan biri. Gerçek şu ki, sahip olduğumuz tek şüphe “açıklığa kavuşmuş.

Bugün frontotemporal demansla yaşamasına rağmen, Bauza fiziksel olarak sağlamdır, ancak yaşadığı şeyleri veya yıllarca varlığını fark etmez. “Fiziksel olarak görürseniz, hastalığın en az olduğu yerdir. Görmek nadirdir. Görüyorsunuz, ama hiç de değil, durum nadirdir”oğlu kabul etti.

Buna ek olarak, Maximiliano şu anda babalarının hastalığının nedenini bilemeyeceklerini söyledi: “Bu sadece -mortem sonrası yapılan bir çalışma ve bu sadece gerçekten böyle olup olmadığını ve her şeyden önce, bu sefer gelmesi durumunda bunu yaparız, bundan şüphe etmek için bunu yaparız. Bir konunun kalıtının genetiğinin bir nedeni miydi, çünkü ailede asla bir tarih yoktu, o zaman hepimiz için bir huzur meselesi için yapardık ve bunun gerçekten gerçekleşen bir sorun olduğuna dair farkındalık yaratırdık ve bir şekilde “.

Video

Patón'un oğlu Maxi Bauza, San Lorenzo'nun adına yapacağı övgüye atıfta bulundu ve bunun “sevimli bir şımı” olduğunu belirtti. Buna karşılık, soyunma odasında olmasını istediğini belirtti, çünkü onun için “en temsilci”.

“Günde iki kez yaşadığı kapalı mahallenin içinde yürümeye gidiyor, ancak bir daha asla mahalle parkında yürümeye ya da arabada aciliyet için dışarı çıkmaya başlıyor. Bu yüzden, başlangıçta size söylediğim gibi, ben Biraz korkutucu, ama onunla günlük olarak yaşayan Marisa, nasıl olabileceğini biliyor ve yapabileceğinden emin olduğunu hissettim, ona eşlik ettiğini söyledim “Edgardo Bauza'ya göre dikkat çekti.