“Hakkımda kötü düşünmeleri beni üzmüyor, kızdırıyor”

Leila

Global Mod
Global Mod
La Plata'nın öğrencileri Sportif başarıları ve özellikle de liderlik seviyesindeki bazı hareketleri nedeniyle Arjantin futbolunda şu anın takımıdır. Kuzey Amerika'nın milyoner yatırımından sonra Foster Gillett1'den 57'ye kadar ödemeye karar verdiler 15 milyon dolar Boca futbolcusunun fesih maddesi için, Hıristiyan Medineve getirme imkanı Lucas Alario Inter de Puerto Alegre'den. Bütün bu hareket yeniden canlandı SAD ile ilgili tartışma ve yerel lige çıkması muhtemel.

Juan Sebastián VeronPincha'nın başkanı, partinin medya kuruluşu Atentos Pinchas ile bu ve diğer konular hakkında uzun uzun konuştu. Orada Gillet ile yapılan anlaşma hakkında daha fazla ayrıntı verdi ve spor şirketleri ve bunların içerdikleri işlerle ilgili görüşlerini aktardı.

Öncelikle, Küçük Cadı sempatizanları sakinleştirmek istedi Başkanlığını yaptığı kurumda son dönemde yaşananlarla ilgili olarak: “Bence biz hiçbir zaman taraftarı yüzüstü bırakmadık ve her zaman net olduk. Çoğu zaman kararları az çok beğenebilirsiniz ama kulübün bu yıllarda bu çizgiyi koruduğunu düşünüyorum. sürüş”.

Bunların “şu anda zorunluluktan gelen ve kulübü ipotek ettirecek çılgın insanlar” olmadığını belirttikten sonra, olacakların şu olduğuna dikkat çekti: “Arjantin futbolunun dönüşüm yolu çünkü bu bir zorunluluk. Yönetim biçimimizin ve yeni bir şeye geçişin temellerinin buradan atıldığını düşünüyorum.” “Hepimizin bazı önyargıları veya soruları olduğu açık, hatta bu bizi rahatsız bile edebilir, çünkü birçoğu, olmaktan vazgeçmeyeceğimiz bir şey olmaktan vazgeçeceğimize inanıyor“diye ekledi.

Verón, “Hepimizin birlikte aşması gereken bir şey, bu boş bir çek ya da buna benzer bir şey değil, biz doğaçlama değiliz” dedi. Ve konuyu genişletti: “Çılgınca şeyler yapmaktan çok uzağız çünkü, bilmiyorum… 5 takviye almak istiyoruz. Kulübün sadece futbol açısından değil, kurumsal olarak da büyümesini hedefliyoruz.”

“Bize doğaçlama ya da bizi barındıran bir yerden kopmuş gibi davranıyorlar, biz deli değiliz, bu üzerinde çalıştığımız ve üzerinde çalıştığımız bir şey ve Arjantin futbolu için gelecek olan da bu, yeni bir şey, boş bir şey. La Bruja şöyle devam etti: “Dünyada halka açık limited şirketler var, Alman sistemi var ama Arjantin futboluna gelen şey farklı, eşi benzeri yok ve acele etmek istemiyoruz.”

Martin GorosteguiEstudiantes'in başkan yardımcısı Medine konusuna değindi ve onun gelişini Enzo Pérez'in gelişiyle karşılaştırdı. “Enzo, River'dan bedelsiz geldi, bugün de Medine Boca'dan bedelsiz geliyor. Onun maddesini uygulayan bir oyuncuyla görüşüyoruz ve bugün de kurumla sözleşmesini görüşüyoruz. Medine'nin gelişinin Foster'la yapılan anlaşmayla hiçbir ilgisi yok” Enzo'nun ayrılışının yerini alacak ve bütçe açısından benzerler” diye açıkladı lider.

Foster Gillet ile ilgili olarak Verón şöyle açıkladı: “Bir iş yapmaya gelen birini bulduk. işletmeişi bizim futbolda gördüğümüz gibi gören. Yatırımcı için de bir anlam ifade edecek ama bundan korkmaya gerek yok çünkü sonuçta bu futbol işinin bir parçası.” Aksi takdirde onu takip edecekleri konusunda uyardı”bugün Arjantin futbol federasyonunu yönetenlerle iş yapıyor Ayrıca işadamıyla yapılan anlaşmanın futbolun ötesine geçerek kulübün altyapısını iyileştirmeyi vaat ettiğinin altını çizdi.

Yatırımcının gelişi ancak ortaklarla Şubat veya Mart ayı sonunda yapılması planlanan bir toplantı sonrasında gerçekleşecek; Verón ve şirket bu anlaşmanın ayrıntılarını inceleyip çizecek.

Juan Sebastián Verón, Arjantin futboluna gelişini planlayan işadamı Foster Gillet ile birlikte.

Aynı doğrultuda, her zaman olduğu gibi aynı yolda ilerlemenin “şu söylemden güç alarak” devam etmek anlamına geldiğini temin etti. kulüp üyelere ait ve sonra seni Santiago del Estero'ya oynamaya gönderiyorlar. 5.000 kilometre yol yaptırıp giriş ücreti alıyorlar. Bu insanları düşünmek değil, onların işini düşünmektir.o zaman bu olasılığa kesin olarak sahip olabiliriz. “Bütün bu yaygaranın nedeni bu.”

“Hakkımda kötü düşünmeleri beni üzmüyor, kızdırıyor. Çünkü 10 yıldır bunun üzerinde çalışıyoruz ve futbolun 'ayrılması' gereken bir zamanın geleceğini hep söylüyorduk. ', tırnak içinde. Dünyada futbolun ne olduğunu biliyorum ve burada futbolun olmaması için her zaman futbolun üzerine bastılar.. Ön yargılardan kurtulmak lazım, yaşanan ve okunan her şeyden dolayı bunun zor olduğunu anlıyorum. Ancak ben toplumların veya kulüplerin ismen başarısız olan veya başarılı olan değil, onları ileriye taşıyanlar olduğuna inanıyorum. Bana öyle geliyor ki kulübü nasıl yöneteceğimizi bildiğimize dair yeterince kanıt verdik ve tek ilgimiz kulübün büyümesi.” diye özetledi Verón.