“Her şeyi bıraktım, beni rahatlıktan çıkarabilecek tek kulüp buydu.”

Leila

Global Mod
Global Mod
Diego Cocca'nın aniden ayrılmasının 24 saatinden daha az bir sürede, varsayımının bir buçuk yarısı, yüksek performanslı Amadeo Nuccetelli'de bir basın toplantısında resmen bir basın toplantısı ile sunulan Carlos Tevez'in gelişini kabul etti ve bu Cuma günü 20: 00'da çıkacak. San Lorenzo Clausura turnuvasında. “Çalıştaylar Arjantin'de beni rahatlıktan çıkarmak için harekete geçirebilecek tek kulüpti. Bugün yumurta koymalıyız, çimleri kaldırmalı ve yoğun olmalıyız ve sonra iyi oynamayı düşünmeliyiz”Dedi Apache.

Yepyeni teknisyenin yanında başkan vardı Andrés FassiCocca ile çatışma hakkında cevap vermek zorunda olduğu için Carlitos'tan daha fazla konuşan: “Bu haftalar için Diego'nun atölyeler verdiği için minnettarım, ama kişisel bir karar verdi ve ileriye bakmalısın. Hiç böyle bir durum geçirmemiştim. Atipik”.

Tevez, Rosario Central ve Indepentiente'deki döngülerinden sonra bu yeni zorluktan bahsetti ve aynı zamanda San Martín de San Juan'ın üzerindeki yıllık masaya son vermeye başlayacak ekibin pozisyonu: “Karım ve oğlumla tatildeydim ve ben evimde olduğu gibi her şeyi bıraktım. Evimde olduğu gibi, yıllarca córdoba'ya geldim.

Diego CoccaÖte yandan, Córdoba'dan ayrılmak için uçağa binmeden önce havaalanında durdu. Gazetecilerin ve kameraların karışıklığının önünde durdu ve soruları kabul etmeden sürpriz kümesinin nedenlerini verdi.

🗣
“Sahne istediğim gibi değildi. Satış olasılığı olan dört oyuncu var ve hiçbir takviye gelmedi”

Diego CoCca, ayrıldıktan sonra sessizliği kırdı. #Talleresvarışından sadece iki ayın altında ve resmi çıkışını yapmadan. pic.twitter.com/nef1ko1oy

– TYC Sports (@Tycsports) 9 Temmuz 2025
“Senaryo istediğim şey değildi. Konuşmuştuk ve ne yazık ki, birçok nedenden dolayı, bu farkındalığa ulaşamıyorum. Dahili şeyler net değildi. Hala satış olasılığı olan ve takviye gelmedi üç veya dört oyuncu var.”

Ve ekledi: “Bu çok basit ve çok açık, kararlar vermelisin. Yazık, hoşuma gitmiyorum. Gerçekten rahatsız edici bir an. Atölyelerde ve rekabetçi bir ekibe ciddi bir şey yapma yanılsaması yaşadım.”

Bildiği gibi ZurnaCocca'nın sabrını dolduran çıkıştı Gastón Benavídez ödünç almak için Paranaense atletik Brezilya'dan, olası oyunlara ek olarak Juan Portillo Ve Galarza Fonda Nehre. Núñez Kulübü ile müzakere de bir rispidite faktörüydü. Mesele River, para karşılığında daha fazla oyuncu sunar, Ancak CoCca'nın istediği isimler değil: Miguel Borja Ve Matías Kranevitter.

Kimse gelmiyor ve ayrılıyorlar. Soyunma odasının samimiyetindeki şeyler Cocca için iyi başlamamıştı. DT'nin aşınmış bir grubu yeniden inşa etmelidir. Ve sunum basın toplantısındaki bazı yorumları referanslarda artık pek iyi düşmedi. Bütün bunlar, Cocca'yı bir buçuk aylık bir buçuk günden vazgeçen patlayıcı bir kombinasyon yaptı.

Fassi, kuruluş eksikliğine atıfta bulundu: “Bize River'a karşı unvan veren oyuncuların yüzde 90'ı burada, bu kadroya güvenmiyorsak hayal edin. Kendimizi çok daha sonra başlayan karmaşık bir pazarda güçlendirmeye istekli olduğumuzu bilerek. Henüz gelebilecek iki veya üç oyuncu henüz gelmedi, ancak bu kadroya güveniyoruz..

Ayrıca, şunları vurguladı: “Bazen gülerim. Diyorlar … Paste 5 takviye getirdi, Enstitü 7 aldı. Her zaman miktarı getirmez..

Son olarak, yönetici, ekibin hediyesi ve Tevez'in gelişi için birçok taraftarın eleştirisine ve anlaşmazlığına atıfta bulundu: “30 kişinin bağırdığını ve otomatik olarak erkekler değil, atölyeler, atölyelerden fazla hayranı var. Sosyal ağlarda atölyelerden olmayabilecek ya da atölyeden olmayan yüz insan görüyoruz ve zaten 'insanlar' diyoruz. Eleştirmek isteyen insanlara, çalıştayların sadece olması gerektiği ve birleştirilmeleri gerektiği için geldiklerini söyleyen insanlara”.