Hayranları San Lorenzo Unutmuyorlar. Komuta eden kadro Miguel Russo yüzleşmeye hazırlanır Kabarık Bu Pazar 16'da Yeni gazometre T finalinde bir yer içinProfesyonel Ligi'nin Orneo açılışıBaşkan Marcelo Moretti Şikayetten sonra, bir gençleri altlara imzalamak için 25 bin dolarlık bir Coima'nın talep ettiği için belirsiz lisansı takip edin. Ve sadece siyasi bedeli ödemekle kalmaz, aynı zamanda sosyal maliyeti de öder. Ve bu Cuma bir hayranının hayranının bir videosu Siklon Şimdilik sokağın ortasında eski lideri fürüküyor.
“Affedersiniz, Marcelo. Biraz haysiyetiniz varsa, vazgeçin. Çünkü yaptığın şey affedilemez. Biraz haysiyetiniz varsa, Papa ve Peder Lorenzo Massa hakkında konuştunuz, ağzını yıkamanız gerekecekSan Lorenzo'nun bir kafeterya gibi göründüğü önde gelen yöneticisinin önündeki fan dedi.
Sonra keskin olmaktan daha fazlasıydı, onu “Caradura” olarak nitelendirdi ve kapalı: “Militasyon yaptığımda, ilk grupta senin içindeydim ve ben bir gençtim. Yaptığın şey affedilemez. İşe gitmem gerekiyor, çünkü rüşvet almıyorum, biliyor musun? Sana sahip olduğun caradure yok.”
“Affedersiniz, Marcelo. Biraz haysiyetiniz varsa, vazgeçin. Çünkü yaptığın şey affedilemez. Biraz haysiyetiniz varsa, Papa ve Peder Lorenzo Massa hakkında konuştunuz, ağzını yıkamanız gerekecekSan Lorenzo'nun bir kafeterya gibi göründüğü önde gelen yöneticisinin önündeki fan dedi.
Gizli bir kameradan sonra meydana gelen skandalın viralize edildiği, son kullanma tarihi yoktur. “Yaptığın affedilemez. Utanç olmalıyım. Kartınızı teslim etmelisin. Bu renklere yapılmadı, Marcelo. Yapılmadı”Moretti herhangi bir yanıt vermeden kamerayı selamlarken fan eklendi.#ŞİMDİ | Marcelo'yu başardılar #Moretti![]()
hayranı #Sanlorenzo Cumhurbaşkanı ile kamu yollarında geçti![]()
“Biraz haysiyetiniz varsa, vazgeç. Yaptığın şey affedilemez ve utanç verici olmalı. Bu renklere yapılmadı. Gitmem gerek … pic.twitter.com/uczrqxa1dx![]()
– çift sarı
ates (@okdobleama) 23 Mayıs 2025![]()
Sonra keskin olmaktan daha fazlasıydı, onu “Caradura” olarak nitelendirdi ve kapalı: “Militasyon yaptığımda, ilk grupta senin içindeydim ve ben bir gençtim. Yaptığın şey affedilemez. İşe gitmem gerekiyor, çünkü rüşvet almıyorum, biliyor musun? Sana sahip olduğun caradure yok.”