Julián Álvarez, Kulüp Dünya Kupası ve ABD'de Atlético de Madrid'in şansı hakkında konuştu: “Çok heyecanlıyız”

Leila

Global Mod
Global Mod
Julián Álvarez İlk sezonunu bir futbolcu olarak kapatıyor Atlético de Madridekibi herhangi bir unvanı alamamasına rağmen, olağanüstü bir bireysel çalışmaya sahip olduğu. Bu ilk kampanyanın hala büyük bir zorluğu var, Kulüp Dünya KupasıBu Cuma forvetine göre, kendisi ve takım arkadaşlarında “çok fazla coşku yaratan” bir yarışma.

“Kulüp Dünya Kupası Çok yanılsama yaratan bir yarışmaÇok güzel bir turnuva. En iyi şekilde hazırlanacağız ve büyük bir turnuva yapmak ve kalkanı üstte bırakmak için gelişmeye çalışacağız ”dedi.

O Yatak 12 Avrupalı temsilciden biri olacak ve iki İspanyoldan biri (diğeri Real Madrid) 15 Haziran ile 13 Temmuz arasında Amerika Birleşik Devletleri'nde oynanacak Club Dünya Kupası'nda yarışacak. Diego Simeone B Grubu ile entegre edecek Paris Saint-Germain (İlk maçta rakibi, 15 Haziran'da Pasadena'daki Rose Bowl'da), Botafogo ve Seattle Sounders.

Bu sezon boyunca Atlético, üçüncü oldu. İspanyol Ligi (Barcelona ve Real Madrid'in arkasında), Real Madrid tarafından 16 turda elendi. Şampiyonlar Ligi (Lig aşamasında beşinci bitirdikten sonra) ve yarı finallerden birinde Barça'ya düştü Copa del Rey.

“Kolektifte, hedefe ulaşmaya çok yakın olduğumuz doğrudur, ancak bir şey eksikti, Biraz daha yoktu. En iyi olanlara hazırlanmalıyız ”dedi. Dünya Katar 2022 ve Copa América'nın iki baskısından: Brezilya 2021 Ve Amerika Birleşik Devletleri 2024.

Manchester City'den geldiği Atlético ile ilk kampanyasında Álvarez 29 golü tüm yarışmalara dönüştürdü (En çok golcü oldu) ve yedi asist verdi. Saldırgan, “Önceki yıllarda yapmadığım bir figüre ulaştım. Bunun ötesinde, kulübü oluşturan tüm insanlarla burada çok şey öğrendim ve büyüdüm.”

Calchín'de doğan futbolcu, ekibinin destekçileri tarafından seçildi. Beş Yıldızlı Oyuncu Sezondan itibaren Mahou Brewery tarafından verilen bir ödül. Álvarez, “Böyle bir tanınma almak her zaman güzel. Meslektaşlarıma teşekkür etmek istiyorum çünkü onlar olmadan, tıpkı bana oy veren ve bana her gün aşklarını veren tüm insanlar gibi mümkün olmazdı. Çok minnettarım ve mutluyum.” Dedi.