“Kimse elini kaldırmıyor ha …”

Leila

Global Mod
Global Mod
Diego Pablo Simeone Eliminasyondan sonra basın toplantısına geldi Real Madrid Ne söylemek zorunda olduğumu bilmek. Cholo, çift dokunuşunu gösteren hakemlere karşı kesim fişleri ile dışarı çıkmamayı seçti. Julián Álvarez. Ancak metropol stadyumunun gardırobunun başlangıcı olan tüm gazetecileri sorguladı.

“Cezalar hafta çalışmıyor. Görünüşe göre Julian, tekmelediğinde dokunuyor veya dokunmuyor. Az önce gördüm, ayağı desteklediğinde ve vuruşlar, top biraz hareket etmiyor. Hakem bunu bu şekilde yorumladıysa, sorun değil. Aynı şey, Var'ın bir çağrısı olduğunu hiç görmedim, ama buna da değer. Ona dokunduğunu göreceklerine inanmak istiyorum. Bakalım korkma: Birisi Julian'ın ona iki kez dokunduğunu görürse elini kaldır. Kimse kaldırmadı“Dedi Simeone yüzünde bir gülümsemeyle.

Ekibinin teslim ettiği şeyle cholo olarak gitti, bunun ötesinde Real Madrid tarafından tekrar elendi. Simeone, şehrin şampiyonlar için rakibine karşı 5 öldürdü ve tüm haçlarda kayboldu. “Bizi neredeyse her zaman veya her zaman kazanıyorlar, bu doğru. Ama bize karşı kötü zamanları var, kötü zamanları var. Huzur içinde ayrılıyorum. Böyle bir eleme sindirmek kolay değil, “DT serbest bırakıldı.

“Çok iyi bir oyun yaptık, inanılmaz bir şekilde yarıştık. Ekteki skoru genişletebildik. Oyunun sonunda doğruluğa sahip değildik, mülkiyeti kontrol ettiler, ama hedef durumları üretmediler. Sadece ceza ile gurur duyuyorum. Oyuncularımla gurur duyuyorum; ben mutlu. Şampiyonlarda tekrar kazanamadık, doğru. Fucked, “Cholo'nun teselli oldu.