Lionel Messi, açık -futbol oynadıkları ve hangi pozisyonlarda çocuklarını hayal ettikleri konusunda yürekten: “Üçü farklı …”

Leila

Global Mod
Global Mod
Her maçtan sonra yaygındır Miami Inter Sosyal ağlarda çoğaltılan kovalamaca stadyumunda çocukların videoları Lionel MessiLuis Suárez Ve Jordi Albadiğerlerinin yanı sıra, bir mahalledeki herhangi bir çocuk gibi top oynamak ama becerileri ThiagoMatta Ve Cyrus Küçük bölümlerinde oynadıkları Florida Club gömleği ile. Ve bu Perşembe, sanki bu yeterli değilmiş gibi, 'Pulga'nın kendisi, çocuklarının her birinin futbol tanımını vermeye teşvik edildi. Yayınlanmamış.

37 yaşında başlıklarla dolu bir kariyerin kapanmasından hoşlanan Papa Lionel, ilk olarak Quique Wolff'un çocukları hakkında sorduğu soruyu siyasi olarak atlatmaya çalıştı, 'Simply Football' kanalında yayınlanan bir röportaj, eski merkezi işaretçiyi yöneten ve TV'den akışa geçen tarihi program.

“Üçü topla tüm gün, onlara eşlik edebileceğim bir yer, okuldan sonra antrenman yapmaya geliyorlar ve ben de benim için bunu bir aile olarak yapmak da muhteşem. Normal, çok masum. Bugün daha fazla göze çarpan bir isim alırsam, hepsini görürler, tutmayı tercih ederim. Ama üçü farklı “dedi.

Ama orada piyasaya sürüldü, özellikle her birinin bir oyun alanında ürettiği şey. 12 yıl ile en yaşlı olan Thiago ile başladı, “En çok düşünen, en organizatör, daha orta saha oyuncusu”.

Mattaönümüzdeki 11 Eylül 10 yaşına girecek, “Daha Fazla Ön”Çünkü “Hedeflemeyi ve kemere yakın olmayı seviyor”; sırasında Cyrusen küçük 7 yıllık, “Daha patlayıcı, daha gelen, artı birine karşı, bu da oyununu yapan”.

Bir yılı aşkın bir süredir Messi, Portekizce'nin yanında altı Dünya Kupası oynayan ilk futbolcu olabilir. Cristiano Ronaldo. Profesyonel olarak 1000 gole ulaşma yarışını gerçekleştirirken, CR7 önünde ancak şimdiye kadar daha fazla kariyer süresi olan.

“Açıkçası Dünya Kupası'nı düşünüyorum ve olabiliyorum, ama her gün yaşıyorum. Olabileceğimi bilmek için kendime karşı dürüst olmalıyım. Bunu yapmaktan zevk alıyorum, bir topla büyüdüm ve bir oyuncu olmanın ya da olmamanın ötesinde böyle bir ömür olacak. Yapabildiğimizde zevk almanın,” dedi.

Aslında, Amerika Birleşik Devletleri MLS'ye gelmesinden bu yana oynama şeklini değiştirdiğini itiraf etti. “Çok fiziksel bir lig, fiziksel ile hataları çözen çok genç insanların olduğu ve son dakikalarda çok fazla ve birçok gidiş -dönüş oyunu yapıldığı ve daha fazla alan bulunduğu görülüyor. Takımların çok büyüdüğü, iyi güçlendirildikleri ve lig daha fazla oyuncuyu getirmeye izin verecekse, bunu yaparlardı, çünkü birçok engelleri vardaha fazla büyüyebilir. Çok seyahat ediyor, daha uzun mesafeler. “

Ve son olarak, Katar 2022'deki Dünya Kupası sırasında Meksika ile üretilen rekabet hakkında konuştu: “Meksikalılara ne olduğunu bilmiyorum, bu öfke başladığında, insanlarına her zaman çok değerli hissetmedim, kimseye saygıyı asla kaçırmadılar, ama kendilerini var olmayan bir rakip pozisyonda bıraktılar. Ama her zaman mahkemeye karşı daha fazla rahatlıktı.