'Maravilla' Martínez, Vélez sahasında alaycılık ve kusursuz iş arasında Migliore'u yendi

Leila

Global Mod
Global Mod
Belki de alt kartın sunabileceği en 'boks' dövüşüydü. 'Amuda kalkma 2'başkanlığını yaptığı yayın programı tarafından düzenlenen etkinlik Luquita Rodriguez50 bin kişiyi Vélez Stadı'nda ve çok daha fazlasını sanal ortamda bir araya getiren etkinlik. Oldu Sergio 'Maravilla' MartínezNeredeyse 50 yaşında emeklilikten dönen, dört tur sonunda puan kazanan Pablo Migliorebirkaç kez ringe çıkmaya cesaret eden eski futbol kalecisi.

Migliore'un çoğunlukla uğradığı şakalar, espriler ve ayrıca güzel etkiler de vardı. İşte bu yüzden Vélez'den bir zaferden fazlasını alan Maravilla'nın zaferi oldu. “Pablo'yu ve beni desteklediğiniz için teşekkür ederim. “Neredeyse 50 yaşına giriyorum, bu cennetten bir hediye”Adam, 10 yıl 8 ay önce iki dünya şampiyonluğundan birini kazandığı aynı yerde düzenlenen kavganın ardından Quilmes'te doğduğunu söyledi.

Bu arada Migliore gözyaşları içinde şunları itiraf etti: “Kalbimin derinliklerinden söylüyorum, umarım bir gün sen de benim bugün sahip olduğum mutluluk seviyesine sahip olursun ve bunu hayatında yaşayabilirsin. Senin için dilediğim tek şey bu.”.

İlk devre oldukça tempolu oynandı. Kafa çarpışması nedeniyle Migliore'un, diğer takımların yanı sıra eski Boca ve San Lorenzo kalecisinin girişimlerinden kaçınmaya geldiğinde belinin sağlam olduğunu gösteren Maravilla Martínez'i suçladığı bir çatışma bile yaşandı.

Martínez'in hiyerarşisi her geçişte, mesafeyi yönetmede ve kavga anlarını anlamada kendini gösterdi. Migliore, Martínez'e karşı bir avantaj teşkil edebilecek uzun kollarına rağmen acelesi vardı.

Dizinde acı çekmesine ve o sırada emekli olmasına neden olan rahatsızlık da gösteren Maravilla'nın farkı, puan kartlarında haklı çıkana kadar her turda arttı.