Miguel Vaz Claud, Cristiano Ronaldo tarafından koruma olarak işe alınan göz korkutucu paramiliter olan

Leila

Global Mod
Global Mod
“Bir tencere yapıyorum, bir tencere yapar …”, unutulmaz Çin Zorrilla'yı açıklayarak Lionel Messi diyebilirim Şamandırayı bekliyorum. Arjantin ve Cristiano Ronaldo'nun ırklarının yanı sıra, son yirmi yıl boyunca besleniyorlar, Portekizliler Messi'yi her şeyde rekabet etmek istiyor gibi görünüyor. Şimdi, CR7, Miami'de Leo ile ilgilenen adam Yassine Cheuko'yu gölgede bırakmak için süper bir koruma kiraladı.

Suudi Arabistan'daki bazı medyalara göre, eski Manchester United ve eşi Georgina Rodríguez, son zamanlarda sosyal ağlardaki çeşitli tehditlerin kurbanı, bu yüzden karısı ile birlikte Miguel Vaz, dikkat çekici deneyimin güvenlik şefi ve çevrede iyi bilinen Zaten Rafael Leão ve Gelson Martins gibi diğer Portekizli oyuncularla ve rapçi NGA gibi sanatçılarla çalışan.

Claudio Miguel Vaz Portekiz'de doğdu ve Instagram profilinde (@iworkasoursecurity) yüksek kalibreli silahlarla poz veriyor ve atış ve askeri eğitim uygulamalarını paylaşıyor. Tehlikeli alanlarda çalışma deneyimine sahiptir ve yeni CR7 korumasının popülaritesini artırdığını doğruladıktan sonra.

Paramiliter bir eğitime sahiptir ve askeri silah tutan birçok fotoğrafı vardır. Onun olduğunu söylediğini kim bilen Çok az dokunaklı çok agresif bir insan. O kadar çok, işe alımı, Vaz'ın Cristiano'nun hayatına gelmesinden memnun olmayan Portekizce'nin samimi çemberinde bir çatışma yarattı.

Yeni korumanın forvetin sahip olduğu önceki güvenlik şeflerine çok farklı bir profile sahip olması. Çok daha “korkutucu ve agresif” olduğunu söylüyorlar.

Aslında ağlarında, Vaz'ın görünümünü görünce çok büyük bir değişiklik fark edilebilir. Ronaldo'nun önceki korumaları her zaman kostümler ve çok gala tarzı bir görünüm taşıdı. Ancak, Clapal tam tersi: Sürekli bir savaşta yaşayan bir askere benziyor. Instagram'daki resmi @iWorkoursecurity hesabında genellikle antrenmanlarının ne olduğunu, her zaman bu tarzın tüfekleri ve silahlanmasıyla fotoğraf ve video yükler.

Her zaman silahlarla ve savaşacak gibi giyinmiş. Şimdi NASSR maçları sırasında oyun alanlarında hediye diyip söylemeyeceğini görmek zorundayız Cheuko'nun Miami'nin Lig güvenlik düzenlemesindeki değişiklikler nedeniyle Major League futbolu tarafından veto edilmeden önce her oynadığında Messi ile yaptığı gibi.

Messi'nin koruması, Miami Inter Taahhütleri sırasında oyun alanında mevcut olmayabilir. Amerikan Ligi'nin güvenlik mekanizmalarındaki yeni değişiklikler nedeniyle Cheuko, Messi ile ilgilenmek için mevcut olmayabilir. “Artık sahada olmama izin vermiyorlar”Cheuko House of Vurgtions hakkında yorum yaptı.

Yassine, bu pozisyondaki deneyimiyle, hareket ederken hızı ve profesyonelliği nedeniyle işe alınmıştı. Bu, yarın bir hayran Messi'ye yaklaşmak için oyun alanına girerse, Her şey standları gözlemlemekten sorumlu olan güvenlik görevlilerine bağlı olacaktır.

“Avrupa'da Ligue 1 ve Şampiyonlar Ligi için yedi yıl çalışıyordum, sadece altı kişi sahaya girdi. Amerika Birleşik Devletleri'ne geldim, 20 ay içinde burada olduğum, 16 kişi aldıdetaylı. “Burada büyük bir sorun var, sorun değilim, Leo'ya yardım etmeme izin ver … MLS'yi ve concacaf'ı seviyorum, ama birlikte çalışmalıyız, Yardım etmeyi seviyorum. Kimseden daha iyi değilim, ama Avrupa'da deneyimim var “ Ekledi

Video

Cristiano Ronaldo, korumalar olarak bir paramiliter kiraladı