Milito'nun taraftarı olduğu büyük kulübe Racing'e çağrılmaması

Leila

Global Mod
Global Mod
“Bir futbolcuya benzemiyorsun,” diye çıkıştı. Mirtha Legrand ile Adrián Maravilla Martínezgolcüsü yarışmaşampiyonu Güney Amerika Kupası ve Arjantin'deki en iyi futbolculardan biri. 97 yaşındaki sürücünün, takımın ölümcül forveti olarak bu yıl çevrenin öğrendiğini anlaması fazla zaman almadı. Gustavo Kostas O tuhaf bir adam ve bir filmden fırlamış gibi görünen bir hayat hikayesi var.

Maravilla, profesyonel futbola karar vermeden önce yanlışlıkla yedi ay hapis yatmak zorunda kaldığı ve parmaklıklar ardında neredeyse öldürüldüğü ciddi olaylarla karşı karşıya kaldığı zorlu geçmişinden bahsederek başladı. Bir keresinde verdiği birkaç röportajdan birinde “Seni soymak istiyorlar, bıçaklamak istiyorlar” demişti.

Bu cumartesi, Mirtha'nın gecesidöngü eltrece Legrand'ın her zaman gündemde olduğu futbolcu, o zor dönemi bir kez daha anlattı. “Hapsedildin mi Adrián?” Programın sunucusu onu iliklerine kadar sarstı.

“Evet… Ailesiyle sorunları olan küçük bir erkek kardeşim var ve arkadaşları gidip evini yaktı” yorumunu yapan Maravilla, ev sahibini suskun bıraktı. “Perdeler onu ateşe verdi ve o da ahşap tavanı yakaladı. Bu yüzden ben, ağabeyim, babam ve diğer iki arkadaşım hapse atıldık” diye açıkladı.

“Daha sonra bundan özgürce, herhangi bir suçlama veya suçlama olmaksızın kurtulmayı başardık. İşte o zaman futbol oynamaya karar verdim, hapishanede bana, artık hapishanede olmadığım zaman oynamaya cesaret edip edemeyeceğimi sordular. Ben de şunu söyledim: Cesaret ederdim. Çünkü burada elimde bir kaza geçirdim, üzerinden neredeyse 12 yıl geçti ve o dönemde fazla hareket edemiyordum, elimle başka bir iş yapamadım, gittim, denedim. ve sonra kapılar açılmaya başladı” diye özetledi Maravilla, hiçbir şeyi etkilemeyen bir doğallıkla. sadece Mirtha'ya değil, masadaki diğer konuklara, Rocío Marengo'ya, aktörler Roly Serrano ve Federico Bal'a da.

Bu bağlamda futbol dışında da yaptığı açıklamalarda kasetsiz olarak Racing'deki geleceğinden de bahseden Maravilla, artık fanatizmini kaybetmiş olsa da hangi takımın taraftarı olduğunu anlattı ve artık hangi takımlarda oynayamayacağını açıkladı. Independiente dahil.

Mirtha ona hala devam edip etmediğini sorduğunda golcü, “Şimdiye kadar (Sebastián) Saja beni aradı, (Diego) Milito'nun beni araması ve görmesi gerekiyor…” dedi. Ev sahibine de harika bir yıl geçirdiklerini ve teklif beklediklerini vurguladı. Diva ve Marengo onun Akademi'de kalıp kalmayacağını bilmek istiyorlardı ve Maravilla samimiydi: sıradan şeylerden kaçındı ve geride bir miktar şüphe bıraktı.

“Şahsen ben futbolun bir gün biteceğini düşünüyorum. Süreçten keyif alıyorum ama zaman geçiyor, bu sizi ailenizden uzun süre uzak kalmaya zorlayan, randevuları kaçıran bir iş, bu konuda netim.” Maddi durumum iyiydi, belki artık oynamazdım.” Maravilla, kalecilerle karşılaştığında gösterdiği soğukluğun aynısıyla karşılık verdi.

Orada Mirtha ona bir futbolcuya benzemediğini söyledi ama başka bir şey bilmek istedi: “Programıma gelmeyi neden kabul ettin?”

Henüz başka bir başlıktan ayrılmayan Maravilla, “Geldim çünkü sizinle birlikte olmanın çok önemli bir yer olduğunu düşünüyorum, bu bir onur. Televizyona pek çıkmıyorum” dedi. Ona hangi tablodan olduğunu soran Mirtha'ydı.

“Ailem tamamen River'lı, ben de öyleyim ama hayranı değilim,” diye çok kuru bir şekilde, hiçbir şüpheye yer bırakmadan yorum yaptı. “Siz söylediniz, ben bir futbolcuya benzemiyorum” diye ekledi.

Tabii ki asla Independiente'de oynamayacağını açıkladı. Şu anda 32 yaşında olan golcü, “Bu, tüm kariyerim boyunca saygı duyduğum bir şeydi. Beni besleyen kulübün rakibinde oynayamam. Instituto'da oynadım ve Talleres'e transfer olmam için teklifler aldım ve hayır dedim” dedi. yaşlı ama 23 yaşında oynamaya başladı ve kendisine iyi miktarda para kazandıracak bir satış arayışında.

Mirtha, Racing'in golcüsüne “Harika… sen bir Harikasın” dedi.