Oyunculara ve Yönetim Kurulu'na hakaretler hakkında ne dedi

Leila

Global Mod
Global Mod
. ıslık ve hakaret Fernando Gago'nun kısa döngüsü sırasında La Bombonera Stadyumu'nda birkaç kez rezonansa girmişlerdi, ancak bu Cumartesi ilk kez diğerleri oyuncuların oyuncularından işaret edildi. Ağız. Başkan'a Juan Román Riquelme Rac tarafından kırıldı Yönetim Kurulu. Ve 'Xeneize' Mandamá tarafından seçilen geçici koç Mariano Herrón Açılış Turnuvası karşı penaltılarla zaferden sonra Lanúsçeyrek finallerde var.

“Şüphesiz gelişmeliyiz”basın toplantısında ilk konseptti. “Başarmak istediklerimizi aldık, fazdan geçtik ve şimdi bir sonraki eğitim gününde çalışmaya başladık. Öfkeyi anlıyoruz, geliştirmek için çalışmalıyız ama tatmin olmadıkları anlaşılıyor

Sınıflandırılmasından sonra Mariano Herrón #Ağız Odalara: “Şüphesiz iyileştirmeliyiz, ama bunu elde etmek istediğimiz şeyi aldık ve oradan şimdi gelişmek için ertesi eğitim gününde çalışmaya başlayın.” pic.twitter.com/4zgnhu6r0h

– Boca Juniors – 12 numara (@Lanumero12comar) 11 Mayıs 2025
Lanús'e karşı plan neydi? “Oyun planlamasında denediğimiz şey (Carlos) Palacios'u birkaç metre sonra, broşürler ve grevciler arasındaki bağlantı olduğunu bulmaktı. Zaman zaman yaptık ve daha sonra sevmediğim ve acı çektiğim bir bozukluk başlattık. Mahkemenin son çeyreğinde daha fazla varlığını kaçırdığımız, merkezlerin ilerlemeye çalıştığını test ettik, böylece zaman geçmeye başladık.

Ayrıca Alan Velasco'nun performansına dikkat çekti: “Bunun yarım puan, saldırgan bir broşür olduğunu kabul edeceğiz; bugün iyi durumları değiştirdi ve onu geliştirmek, en iyi versiyonunu bulmasına yardım etmek için bize yardımcı olur, çünkü onun da oynaması gerektiğini almak için.”

Gerginlik dolu bir gecede, taraftarlar ilk kez Aralık 2019'da Jorge Amor Ameal'a eşlik eden Boca liderliğine gelen eski idol futbolcusu Juan Román Riquelme başkanlığındaki yönetim kuruluna hakaret ettiler ve dört yıl sonra onu cumhurbaşkanı yapan seçimi kazandı.

“Komisyon, komisyon … PU'ya gidiyor .. doğum yaptı”Hakem Leandro Rey Hilfer, partinin ve cezaların sonunu duyurmak için mahkemenin merkezini attığında Boca mahkemesinde Tronó. Küçük cantito tezgahlardan geldi, her iki takımın oyuncuları ise cezaları tekmelemeye hazırlandı.

La Bombonera, Lanús'e karşı önceki cezalarda patladı ve “komisyon” yapmayı hedefledi.

📺
#Disneyplus | #Sportscenter pic.twitter.com/afsl79whuf

– SportsCenter (@sc_espn) 11 Mayıs 2025
Bombonera bir düdüklü tencereydi ve kulübün abone sektöründen, bu aşamada iyi bir zaman için duyulmayan ve diğer mahkemelerde sık sık para birimi olan başka bir savaş ağlaması idi. “Ah, bırak herkes gitsin, biri yok …”. Muazzam.

Duygu öfkeli ve bıkmıştı, aynı zamanda karışıklıktı, çünkü Boca hala Lanús'i on iki adımdan ortadan kaldırma şansına sahipti. O zamanlar Marchesín'in ilk tasarrufuna bir dindarlık mantosu ve prelude olarak hizmet eden biraz başlayan ksenenize çubuktu: “Boca ver, ona bo …”, ikinci tepsiden şarkı söylediler.