Paraguay'da Racing kutlamalarının ortasında bir aşk, bir yeniden buluşma ve viral bir fotoğraf

Leila

Global Mod
Global Mod
Kırmızı iplik yok. Bu hikaye uygun tonlarla anlatılmayı hak ediyor. Bu renk, aşkı simgelese de, bu hikayeyle çok az ilgisi olan veya hiç alakası olmayan üçüncü bir kişinin gözünden ölümsüzleştirilen anı tasvir etmeye pek uygun olmaz. batmak üzere olan bir aşkama kimin Alev 1.300 kilometreden daha uzakta yeniden alevlendi ortak bir tutkuyla doğduğu yerden uzaklaşıyor: Yarış Kulübü.

Asunción'daki La Nueva Olla'da, günler sonra her türlü hikayeyi sunmaya devam eden Copa Sudamericana'yı kazandıktan sonra, burası bütün bir tribünün görmeyi başardığı yerdi. iki gencin kaderini birleştiren o mavi beyaz iplik7 yıldır birlikte olan ancak yaşamsal nedenlerden dolayı geçen Cumartesi gününe kadar ayrılan akademisyen akademisyenler.

Her zamanki gibi tribünden tribüne bağırdı ve güldürdü“diye bir sosyal medya paylaşımında yazdı. Sözlerinden açıkça belliydi Zaferi kutlamak kadar hatta bundan daha fazlasını özlediğim bir şey vardı veya kulübünüzün bir unvanı. Görünüşe göre o da daha iyi bir geçmişin özlemini çekiyordu.

Racing, ilk etapta Cruzeiro'yu büyük ölçüde geride bırakmış, ikinci etapta ise Brezilyalıların indirimi nedeniyle sıkıntı çekmişti. Ve Roger Martínez, Paraguay'daki beyaz-mavili çılgınlığını serbest bırakmak için çapraz sol ayakla sahanın neredeyse yarısını koşarak durumu 3-1'e getirmişti.

Birbiri ardına gelen mutlu olayların ardından kutlamalar sahalarda devam etti. Ve tribünlerde de, bir farkla: herkes zıplayıp geriye kalan kısık sesle şarkı söylerken, Bu hikayenin kahramanları birbirlerini yeniden gördüler ve kendilerini çitin metrelerce uzağında buldular.. Ve evden kilometrelerce uzakta.

Sekans, onun yüzünü tuttuğunu ve avuçlarını beline koyduğunu gösteriyor. Eski sevgilisi gibi Copa Sudamericana finalini izlemek için Asunción'a gelmişti. İkisi de gülümsüyor. Mutlu görünüyorlar. Tam o anda, evin Gustavo Costas gibi müsrif bir oğlunun kutsanması için mi, yoksa bir iyilik için mi olduğunu onlardan başka kimse bilmiyordu. birbirlerine yeniden suç ortaklığıyla bakıyormuş gibi göründükleri büyülü an.

Daha sonraki bir çekimde onları yüz yüze, çok yakından gösteriyoruz. İkisi de aynı derecede mutlu oldukları anları kendi içlerinde bulmuşçasına gözlerini kapatıyorlar. Muhtemelen o anların çoğu -ki bu futbolun en anlaşılmaz ve en güzel yanıdır- birlikteydi. Ortak payda olarak yarış.

“Bir yabancı bize çok tatlı olduğumuzu ve fotoğraflarımızı çektiğini söyledi, haha! 7 yıllık flört ve hiç bu kadar güzel lpm'imiz olmadı”, mesajının kapanışında yorum yaptı. La Nueva Olla'da başına gelen hiçbir şeyi anlayamıyor gibiydi. Ama aynı zamanda daha önce hiç olmadığı gibi tadını çıkarın.

“Ağzımızı yedik”

Sosyal ağlarda @nuzbelito adıyla tanınan Agustina Nucera, hikayenin sonunu şöyle anlattı: olgaüzerinde çalıştığı yayın kanalı.

“Ben tribündeydim ve o da üstteydi (standda). Birdenbire çıtırtı, çıtırtı ve çıtırtı duymaya başladım, ta ki başımı kaldırıp eski sevgilimin tüm arkadaşlarıyla birlikte orada olduğunu görene kadar. Bana 'kazanırsak aşağı gelip seni selamlarım ve seninle alırım' diye bağırmaya başladı.. Sahada iyi, hayal edebileceğiniz en dürüst kişi” dedi.

Sonra konuyu genişletti: “Kazandık, aldık, aşağı indi, bir bakış oldu, bana 'gel' dedi. Aşağı indim ve birbirimizin ağzını yedik”.

Her ikisinin de viral olan fotoğrafı, tanımadıkları bir genç kadın tarafından çekildi. “Bir kız aşağı geldi ve bize 'Hey, hangi durumda olduğunuzu bilmiyorum ama fotoğrafı size bırakacağım ve istediğinizi yapacağım' dedi” diye anımsıyor.

Ancak her şeye rağmen birlikte Arjantin'e dönmediler. “Hemen geri döndü, stadyumu terk etti ve Buenos Aires'e giden bir otobüse bindi” dedi.