Paraguay'ın DT'si Arjantinli Duscher bir galibiyete maruz kaldı, bir gazeteciyle tartıştı ve iki maçtan sonra onu attı

Leila

Global Mod
Global Mod
Liderliği Paraguaya Futbol Derneği Salı günü Sub 20 Guaraní'nin Arjantin koçunu attı, Aldo Pedro Duscherkategorinin Güney Amerika tarafından Uruguay'a karşı 6 ila 0 yenilgisinden sonra gazetecilerle güçlü tartıştıktan sonra. Bu Çarşamba, önünde Venezuelakoç olacak Antonin AlcarazGuaraní ekibinin eski oyuncusu.

Kısa turnuvalar söz konusu olduğunda, bir seçim koçunun tam rekabette ateşlenmesi çok garip. Bir Dünya Kupası'nda, Fransa 1998'de Carlos Alberto Parreira, Suudi Arabistan DT'si olarak geldi. Danimarka (1-0) ve organizasyon ekibine (4-0) karşı kaybettikten sonra, Brezilyalı atıldı ve yeri son tarihte Güney Afrika'ya karşı çekiliş yapan Mohamed Al Kharachi tarafından işgal edildi (2-2). Ve Brezilyalıların Amerika Birleşik Devletleri'nde Greenamarela ile şampiyon olduğunu 94.

Tam rekabette antrenörlerin medyada havaya gitmesi olağan değildir, ancak Asunción'dan DT ile iletişim kurdular. Bunlardan biri, başkentin Rock & Pop'taki büyük oyunu gerçekleştiren gazeteci Federico Arias'dı. Ve tepki şöyleydi: “İşime saldırıyorsun, rakibi incelemediğimi söylüyorsun. Futbol burada bitmiyor, top asla durmaz. Eğer burada devam etmezsem, başka bir yerde devam edeceğim. Paraguay'ın gitmesini istiyorum Hiçbir şey yok.

İkincisi doğrultusunda (her ikisinin de sesleri arasında neredeyse sürekli bir örtüşme içinde): “Neden hiçbir şey anlamadığınızı biliyor musunuz? Çünkü Paraguay Sub 20 seçiminin herhangi bir eğitimine gitmediniz. Siz sonuçlar tarafından yönlendirilir, bir sonuçsınız. Desaite orada sonuçlanmadı: Arias ona “kardeşi” geçmesini söylediğinde, bu durağı rahatsız etti ve “Seninki değilim, bana iyi davranıyorum” dedi. “Quilombo kelimesini nota getiren, saygıya sahip olduğumuzu söylemeye gelmediğiniz,” diye yanıtladı, daha önce görüşmecinin (tam olarak) quilombo aradıklarını söyledi.

Kardinal Sports ile de paneli işaretleyerek “olumlu, yapıcı sorular” sormak zorunda kaldılar. Bu, sesini yükselten sürücüyü rahatsız etti. Duscher, “Bana bağırmıyorsun çünkü sorun yaşamayacaksak, bağırmazsın. Öncelikle saygı,” dedi Duscher.

“Saldırı hissediyorum, gördün. Normal, fırsatı yakalayan birçok kişi var. Normal olarak alıyorum, çünkü bu futbol. Kazandığınızda en iyisisin ve kaybettiğinizde en kötüsünüz. Mesleğin alışkın olmalısın, “Büyük Futbol 1080 ile konuşurken kullandığı kelimelerdi.

Sonunda, Somos karşısında, “Paraguay'a yardım etmeye geliyorum, işimi olabildiğince profesyonel yapmaya geliyorum. Nasıl çalıştığımı öğrenin, her gün koyduğum özveri öğrenin. Tümünü harcadığımı öğrenin Paraguay'daki partiler, çünkü ülkeye ve oyuncularıma saygının mevcut olması gerektiğini düşündüm. Ayrıca şöyle dedi: “Bugün bana kazandığımızdan daha fazla radyo dediler.”