Roger Martínez'in yakında ayrılacağı göz önüne alındığında Costas'ın istediği 9. kategori hangisi?

Leila

Global Mod
Global Mod
Roger Martínez'in yakında ayrılacağı bildiriliyor Zurna Bu Pazartesi, Gustavo Costas'ı yeni oyuncuyu düşünmeye zorluyor. Kolombiyalı oyuncu Racing'den ayrılmak istiyor, döngüsünün tamamlandığını düşünüyor, Adrián Martínez tarafından küme düşürüldü ve bu ara transfer olmayı planlıyor. Üstün bir teklif gelmezse kalacak. Ancak teknik direktör halihazırda bu atağı güçlendirebilecek üst düzey bir forvet almak için B planını değerlendiriyor. Müthiş.


Bu anlamda son saatlerde iki güçlü isim ortaya çıktı: Ignacio Pussetto ve Milton Giménez. 28 yaşındaki Huracán'lı forvet harika bir dönemden geçiyor ve bir çıkış yoluna sıcak bakmıyor. Fesih maddesi 3 milyon dolar olarak belirlendi. Boca da oyuncuyla ilgileniyor ancak Juan Román Riquelme'nin Diego Martínez'i aramasıyla ortaya çıkan anlaşmazlık nedeniyle Parque Patricios, Ribera kulübüyle pazarlık yapılmaması konusunda uyarmıştı.. Nacho Yıl sonuna kadar sözleşmesi var, bu nedenle pazarlık yapılabilir.


Pussetto, Globo'da “9” olarak oynuyor ancak Banfield'ın 27 yaşındaki hücum oyuncusu Giménez'in özelliklerine sahip değil. Milton'u Racing'e yaklaştıracak bir durum var. El Taladro'nun Necaxa'ya 2.500.000 dolar borcu var ve bu ödemeyi 45 gün içinde iptal etmesi emredildi. San Lorenzo'nun, Agustín Palavecino ve Adam Bareiro'nun dahil olduğu River ile karmaşık bir müzakereye dalmış olma ihtimali zayıflamış gibi görünüyor. Ayrıca golcüyü Costas'ın saha asistanı Francisco Bersce Atlanta'dayken tanıyor.


Arka planda iki soyadı daha var: Nicolás Uvita Fernández (Savunma ve Haber) ve Walter Bou (Lanus). Her halükarda yedek parça olacaklardı ve bugün ikisi de takımlarının ilk beşinde yer alıyor.


Lanús'la yüzleşecek dizilişle ilgili olarak Costas, Müthiş (sağ ayak bileği burkulması) ve Johan Carbonero (sol femoral biseps zorlanması). Gabriel Arias Şili Milli Takımı'ndan etkilendiği için her ikisi de Perşembe günü Facundo Cambeses'in kurtaracağı Forteleza'da mevcut olacak.