Şilili Meléndez'in tekmesinden hoşlanmadı ve neredeyse kavga edeceklerdi.

Leila

Global Mod
Global Mod
Javier Saviola, tişört ile Nehir ve sırtındaki '7' rakamı Ramón Díaz'ın takımında parladığı zamanki gibi, Şilili takımla çatışmıştı. Rodrigo Melendez arasındaki efsaneler maçında Milyoner Ve Colo Colo Trans-And ülkesinde tartışmalı.

Görünüşe göre Tavşan Meléndez'in ona vurduğu tekme hoşuna gitmedi ve ona haber verdi. Onu aramaya gitti, arkadan vurdu ve ikisi de kötü bir şekilde tartışmaya devam etti. Onları ayırmak zorunda kaldılar ama her şey orada kaldı. Daha sonra kucaklaştılar ve oyun devam etti.

Maç, River Plate taraftarlarına kulüp tarihindeki altın çağı hatırlatan ve başrolünde Saviola'nın yer aldığı bir oyunla başladı. Eski Barselona ve Real Madrid forveti, çapraz pasla mümkün oldu Marcelo Salas, Yerel idol ve Matador topu sol uyluğuyla kontrol etti, büyük bir esneklikle kendi kalesine dribling yaptı ve kalecinin iyi bir tepki vermesini sağladı.

İkinci yarının 9. dakikasında, Saviola ile Meléndez arasındaki mücadele artık gerideyken, Salas ceza sahası içinde yakaladığı ribauntla skoru açtı, ekstra süre aldı ve yere düşerek maçı bitirdi. Ve klasik kutlamasını yaptı.

River'ın oynadığı tarihi oyunculardan bir diğeri de Juan Pablo Ángel. Maçın ortasında konuştu ve ilk olarak Saviola ile Meléndez arasındaki bölümden bahsetti. “Sonuçta durum bu. Kimse kaybetmek istemez. Saygının ötesinde, top için savaşmaya gittiğinizde tüm gücünüzü ortaya koyarsınız. Bu sizi eğlendirir, oyunun içinde kalmanızı sağlar. Bu iyi bir şey” dedi. Kolombiyalı.

“River kariyerimde çok önemli bir adımdı. Mesleğin tüm zanaatlarını öğrendim ama aynı zamanda takım için özel bir ana denk geldim ve burada o oyunculardan birkaçı var. Her zaman eğlencelidir ve River'ın düzenlediği herhangi bir etkinliğin parçası olmaktan kendimi rahat hissediyorum” diye ekledi kitabın yazarı 132 maçta 62 gol Milyoner gömleğiyle.

Birkaç dakika sonra, bir hatanın ardından Marcelo Barovero, Manuel Neira'nın golü 1-1 oldu. O zaman hata diğer taraftan gelecektir. David Henriquez bir pivotu sahadan temizlemek istiyordu. Burrito Ortega, ama sonunda onu göğsüne dayadı. Son 2-1'di.