Solana Sierra yarışırken çok soğuk ve çatısı iyi

Leila

Global Mod
Global Mod
Solana Sierra her zaman çok fazla potansiyele sahipti. Profesyonel kadın tenis oyun deseni var. Bu her zaman Güney Amerika'da, gençlik turnuvaları oynadığımda veya U1 16 Dünya Kupası eşliğinde göze çarpıyordu. Agresif olmak ve zaten konsolide birçok Avrupalı oyuncuya eşit oynamak için göze çarpıyordu.

Gençlikte karşılaşılan oyuncuların birçoğu zaten dünyanın en iyi 100'üne katılıyor ve benim için bunu yapması da zaman ve olgunluk meselesiydi. Ona karşı oynayan bazılarına isim veriyorum: örneğin, Alexandra Eala, Linda Noskova, Diana Shnaider … Kuyu, Robin Montgomery, Şimdi biraz daha geri dönüyor. O ilk günlerde onları dövdüğü birkaç kişi var.

Oh iyi, Bir Güney Amerika için bir Avrupalı ile aynı değildir. Ne de ona yardım et Joker karakterler Ne de bir takvim planlayabilmek için para.

Her durumda, gerçek şu ki mutluyum. Beni şaşırtmıyor. Bu sonuç onu bekliyordu. Gittikçe daha fazla elde edildiğini, daha iyi sonuçları aldığını ve bence çatısının iyi olduğunu, hala geliştirilecek birçok şeyi olduğunu gördüm.

Son aylarda perakende geri dönüşünün iyileştiğini düşünüyorum. Hatalı olmadan önce, özellikle de Break noktaları. Bir yandan. Daha sonra, servis de biraz daha derinlik ve varyasyon ile. Arka plan darbeleri ile çok sağlam ve hala saldırı oyununuzda iyileştirilecek çok şey var, voleybolu bir noktayı bitirin. O kullanıyor Düşürmek oldukça iyi. Onu her yerde çok sağlam ve fiziksel olarak çok iyi görüyorum.

Solana, Avrupa'da tuğla tozu hakkında oynadığı turnuvalarda seviyesinin zaten işaretleri vardı. Şimdi ona ne olacak oyunculara karşı oynayacak tepe Her zaman 100. Bunlar size gerçek seviye veren maçlar.

Çocukluğumdan beri her zaman çok güvendim. Yarışırken çok soğuk bir oyuncu. Çok duygusal değil, daha ziyade düşünmek. Aslında, büyürken, sık sık daha fazla teşvik etmesini istedi çünkü bazen onu uzaktan gördünüz ve kazanıp kazanmadığını veya kaybedip kaybetmediğini bilmiyordunuz. Ve bu şimdi bunu yapan bir şey. Süper motive, cesaretlendiriyor, yumruğuna baskı yapıyor. Bunu görmeyi seviyorum.

Son zamanlarda iyi sonuçlar yaşadı ve bence oyunu Yulia putintseva içinde Roland Garros Böyle bir deneyime sahip bir oyuncudan önce iyi bir önlem olmalı. Şimdi sonuçlar verildi ve birkaç gün önce bir notta söylediği gibi, içinde biraz daha inanıyordu, bu da dünyanın birinci seviyesine rekabet edebilecek ve böylece biraz daha fazla güven alabilecek.

Bu bir ortaya çıkan. Odalara girmek için iyi bir resmi var, ama eğer değilse, o da iyi.

O zaman US Open, en sevdiğiniz turnuva. Çimentoda oynamayı seviyor ve bunun için oyunu var. Fikir her zaman tüm gelişiminde: agresif, voleybola yükselen. Biraz daha fazla çekim yapmanızı istiyorum, ama elbette bir poquito'dan edineceksiniz.

Bir futbol koçunun dediği gibi, Üs Ve ona en çok fayda sağlıyor. Güçlü çekimleri, bu paralel çekimler, bu aksaklık harika, rakiplerin çekimlerine nasıl ulaşıyor. Çok iyi destekleniyor ve bu da onun çim üzerinde barbar oynamasını sağlıyor.