Sonun kaba geçişi ve halkın boo

Leila

Global Mod
Global Mod
Nicolás Jarry ve Cameron Norrie, 16 Wimbledon turunu açan günün “Oyunu” oynadılar. Yoğun ve yorucu bir savaş Dört saat 27 dakika Mahkemenin 1'inde Tüm İngiltere Çim Tenis Kulübüher şeyin gittiği ve Güney Amerika'nın erkek bekarların son yerel umuduna gitmeye yakın olduğu. Ama kısa düştü, perdesi Londra çimleri tarafından onun için çok olumlu bir adım attı ve Briton çeyrek finallere girdi.

Dengede, Arjantin tarafından eğitilmiş daha Norrie idi. Facundo lugones ve halkın arkasıyla ilk iki seti aldıktan sonra, düşmanının tepkisine iyi katlanan ve onun için çok karmaşıklaşabilecek beşinci kısmı hızla yönlendirmeyi başaran sıralamanın 61'i. Ama o zafer 6-3, 7-6 (7-4), 6-7 (9-11), 6-7 (7-9) ve 6-3 Evin sahibinden, Jarry'nin özellikle kazanmayı başardığı bu iki kısmi olarak oynadığı ve Şili'nin etkileyici istatistiklerinde oynadığı için bazı feat aroması vardı.

Nitely'nin üstesinden gelerek tabloya giren Sıralamanın 143 ° 143 ° 'ü, 46 as bağladı, rakamlarının sekizini ifade etti ve ayrıca 103 kazanan atış ekledi. Ama aynı zamanda kazananından çok daha düzensizdi: Norrie'nin 26'sına karşı 71 ölümsüz hata yaptı.karşılaşılan ve sekiz kişiden herhangi birini fark edemeyen dokuz mola şansından ikisinde hizmetini verdi. Kırılma noktaları onun lehine olduğunu.

Jarry'nin mahkemede gösterdiği teslimat ve arzu, stadyumdan emekli olduğunda seyirciler tarafından verilen büyük bir alkışla ödüllendirildi. Ve hangi dakikalar önce, Hepsi yuhalıyordu. Son selamlamada, Şili İngilizlere sevmediği herhangi bir tutumu suçladı.

“Beni rahatsız eden şey bu,” dedi elini sıkarken ve onu tebrik ederken söyledi. Ve hayranlar ıslıklarla reprolan ve “Buuuu” tutumunuzu genelleştirdi.

Ne bitirmeli!
🤩

Cameron Norrie, #Wimbledon Nicolas Jarry tarafından bir karar vermeye zorlandıktan sonra, 6-3, 7-6 (4), 6-7 (7), 6-7 (5), 6-3
🇬🇧
kazanarak bunu alır.

Sadece ne anlama geldiğine bak
😁
pic.twitter.com/cdxtpoeag3

– Wimbledon (@wimbledon) 6 Temmuz 2025
Oldukça bağırdığımı görebilirsiniz. Bence bu benim enerjim. Takımımı cesaretlendiriyordum. İnanılmaz derecede rekabetçi bir oyundu ve onu sevdim ve Şili hayranlarını da sevdim. Oyunun üstesinden gelmeme yardımcı oldular,

Bununla birlikte, bazıları Jarry'nin iddiasının, muhalifinin tuvalete gittiğinde üçüncü setin başlamasından önce Hakem'e işaret ettiği bir şeyle ilgilendiğinden emin oldu. Şili bunu hissetti Rakip topu çok fazla sokuyor, dışarı çıkacaktı ve sonra topu tekrar doğradım.

“Orada kural nedir? Bunu diğer oyuncuyu etkilediğinde bunu yapmak normal mi?” Jarry, Yunan Yargıç Eva Asderaki Moore'a sordu. “Soru şu ki, Beni rahatsız etmek için yapmazsanız, kuralı uygulamanız mı gerekiyor? Bunu yapmayı mükemmel bir şekilde bırakabilir, gergin bir tik değil

Hakem yanıtladı: “Kural, eğer rahatsız edici olması kasıtlısa, o zaman bu konuda bir şeyler yapabilirim. Bunu yapmak için bir neden olduğunu düşünürsem müdahale edeceğim.” “Seni hiçbir şeye zorlamak istemiyorum. Sadece kuralların söylediklerini yapmak istiyorum. Ve bunun yanlış olduğunu söyleyen bir kural yoksa, söyle bana ve düştü,” diye kabul etti Güney Amerika ve öğleden sonra en iyi versiyonunu göstermek için mahkemeye döndü.

Çünkü bu değişimden sonra arka arkaya iki set kazanmayı ve beşinci zorlamayı başardı. Ve sonunda ilerlemek için yeterli olmasa da, kutlanacak çok şeyle tüm İngiltere'ye veda etti. Çünkü Neredeyse iki yıl sonra Grand Slam'da tekrar oyun kazandı. Bu seviyenin randevusunda ilk çıkışın üstesinden geldiğimde ABD Açık 2023. Çünkü göstermediği bir tenis seviyesi gösterdi. Ve çünkü çok iyileşecek 95. sırada ilk 100'e dönecek.

Bu arada Norrie, “büyük” en iyi sekiz arasında ikinci kez aldı – 2022'de bu yarışmada yarı vardı- ve İspanyol Carlos Alcaraz, dünyada ikinci ve şu anki iki zamanlı şampiyon ile odalarda çağrıldı.

Sadece izle.

Carlos Alcaraz'ın bu çarpıcı geçişi günün oyunu, @Barclaysuk #Wimbledon pic.twitter.com/vfmdhgjozs

– Wimbledon (@wimbledon) 6 Temmuz 2025
Roland Garros'da taç giymekten gelen Murcian, partisinin ilk setini Ruslara karşı bıraktı Andrey Rubevbazı şüphelere başladıktan sonra, ama sonra bir şeyler onun yerine koyun ve 6-7 (5-7), 6-3, 6-4 ve 6-4. Ve 22 yıl 56 gün ile Grand Slam'dan 12 çeyrek -finale ulaşan dönemdeki en genç adamaşmak Bjorn Borgo markaya ulaştığı daha eski günlerdi.

Ayrıca Amerikalı Taylor Fritzönceden sınıflandırıldı, kazanıldı 6-1, 3-0 ve terk Avustralya Ürdün Thompson ve Rusça Karen Khachanov17 ° önceden sınıflandırılmış, yenildi 6-4, 6-2 ve 6-3 Polonya Kamil Majchrzak'a.