Taraftarlara yaptığı jest ve Mendoza'daki skandala ilişkin açıklaması neydi?

Leila

Global Mod
Global Mod
Harika bir gol ve bir asistle, Sebastián Villası gecenin berbat geçmesinden büyük ölçüde sorumluydu Nehirile yaptığı düelloyu yenmeye çalışan bir takım Bağımsız Rivadavia 23. tarihe göre Profesyonel Lig ve anlamadı. Ancak, Kolombiyalı forvetin başrolde olduğu Malvinas Arjantin stadyumunda, Millonario taraftarlarına yönelik provokatif bir jest olduğu iddiası nedeniyle, başta taraftarlar olmak üzere tüm takımın tepkisine neden olan, son dakikalarda yaşanan olaylar her şeyi gölgede bıraktı. Gonzalo 'Yazık' Martínezona saldırmak için onu soyunma odasına koştu.

Katıldıktan sonra Ezequiel Jambonu Uzatmalarda 2-1 öne geçen Kolombiyalı oyuncu, Sanki Millonario taraftarlarının tribünlerinde çekim yapıyormuş gibi kutlama yaptı.. Bu nedenle yönettiği kadrodan birçok futbolcuyu tereddüt etmeden Marcelo Gallardo Onu aramaya gittiler ve sahada şiddetli bir kavgaya tutuştular.

O andan itibaren, Mendoza'daki Malvinas Arjantin stadyumunun çimlerinde her iki takımın oyuncuları ve ilgili delegasyon üyeleri arasında tartışma çıktı. Orada, River ekibinin güvenlik sorumlusu Diego Moreno'nun (takma adı “La Roca”) havaya çam kozalakları fırlattığı görüldü.

Villa ise hızla soyunma odasına gitti ve oyun alanının dışına çıkan merdivenlerde onu azarlayan Pity Martínez tarafından durduruldu. Kavga, soyunma odasının dışındaki basketbol sahasında devam etti; burada bazı oyuncuların sıcaklığı, çatışmayı caydırmaya çalışan Franco Armani ve Nacho Fernández gibi daha sakin oyuncuların ılımlılığıyla karışıyordu.

Ancak, Mendoza'nın 'Cüzzam' kitabından gelen adam olanlardan dolayı üzgün olmak şöyle dursun, provokasyonu sorulduğunda anlamıyormuş gibi davrandı. “Bu sahada. Ben kendimi futbol oynamaya adadım, bu oldu, bu sahada oldu”ESPN ile diyalog sırasında güvence verdi.

Yaşanan arbedede hakem Nazareno Arasa'nın kırmızı kart gösterdiği görüldü. İlk etapta ihraç edilen kişi herhangi bir oyuncu değil, Mendoza takımının fiziksel antrenörlerinden biriydi. Daha sonra kırmızı onaylandı Leandro González Pirez Ve Lautaro Rios.

Birkaç saniye sonra konuyu tamamen değiştirdi ve yerini tamamen futbol analizine bıraktı. “Sanırım buraya evlenme teklif etmeye gelen büyük bir rakibimizi yendik. Ve son dakikalarda ileri giderek golü atma avantajına da sahip olduk. VDört randevu önce çok iyi oynuyordukTüm meslektaşlarımın emeği görüldü. Bugün zafere layık olduğumuzu düşünüyorum” diye başlattı.

River'a karşı oynanan utanç verici final sonrasında Independiente Rivadavia başkanı Daniel Vila'nın sözleri

Olaylar sona erdiğinde futbol dünyasından birçok isim olayı yalanladı. Bunlardan biri de Daniel Vilabaşkanlığını yürüten Bağımsız Rivadavia 2023'ten itibaren.

Argentino A'da buna benzer bir şey gördüğümü bile hatırlamıyorum.. Ve gerçek şu ki Bu talihsiz bir durum çünkü partiyi mahvediyor. Size söylediğim gibi, bugündü, bugün stadyuma eğlenmeye, elbette takımlarına destek vermeye ve onların kazanmasını istemeye gelen 30 bin kadar insan vardı” dedi ESPN ile diyalog halinde olan işadamı. , daha da derine indi: “Oyuncuların son dakikada kaybetmeye duydukları öfkeyi anlıyorum ama hey, bu futbol.“.