Thierry Henry de Franco Mastantuono ile deli ve Lamine Yamal'a koy

Leila

Global Mod
Global Mod
Franco Mastantuonoson büyük mücevher Nehir Ve Arjantin'den, serbest vuruşundan sonra sınırları kesinlikle aştı Ağız içinde Süpersik. Bu yüzden mavi çocuk yakın zamana kadar düşünülemez tartışmalara giriyor. Dün eski dünya futbol glories oynadığı harika oyun hakkında konuştuğunda adı kaydı Lamin yamal Heyecan verici 3-3 arasında Barcelona Ve İç içe yarı finallerinden biri tarafından Şampiyonlar Ligi.

Panelistlerin Thierry HenryMicah Richards Ve Jamie Carraghermerkezi tema İspanyol gençliğiydi. Ve karşılaştırmalı bir grafiği analiz ettikten hemen sonra Lionel MessiArsenal ve Barcelona'da parlayan eski Fransız saldırgan Mastantuono hakkında konuşmaya başladı

“Beni futbolda şaşırtan bir şey, birisinin Messi veya Cristiano Ronaldo'dan daha iyi olabileceğinin her zaman konuşulmasıdır. Benim zamanımda Pelé veya Maradona'lardı. Ama daha sonra Lamine Yamal görünür ya da Lamine Yamal ortaya çıkıyor, ya da nehir plakası için oynuyor ve kazanıyor. Can … bu yüzden futbol çok şaşırtıcı.

Aksine, uzun zamandır olmaması mümkündür, Henry ve Şirket Yorumu Şampiyonlar Mastantuono maçları. Gelecek olan geçen pazar, fesih fesih maddesi 45 milyon Euro'ya (geçiş pazarının son 10 gününde 50'ye yükselen) sol elli olanın geleceğini bilmenin anahtarı olacaktır.

Real Madrid, Barcelona, Atlético de Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Newcastle, Paris Saint -Germain, Borussia Dortmund, Bayern Münih, Bayern Münih, Bayer Leverkusen, Inter, Inter, Juventus, Milan, Napoli ve hatta “alçakgönüllü” Wolverhampton, diferanslar, diferanslar. yollar, Oyuncu tarafından soruşturma yaptılar.

Bu arada Mastantuono, bugüne çok odaklanıyor ve Seçime yakın bir çağrı olduğu sürece Geliyor. Marcelo Gallardo ve anıtsal olarak yer alan bir kostümle çevrili olan çocuk, futbolunun bazen bunu başarmayı imkansız hale getirdiği gürültüden soyutlamaya çalışır.

Bu nedenle, ekseni terk etmemesi için yoğun bakımın bir parçası olarak, Mastan zaten görüntüyü sadece uygun ticari sorunların kendisine daha yakın olduğu yönergesiyle ele alan bir şirketin tavsiyesine sahiptir, böylece kariyerinin oyun alanlarına her adım attığında mahkemeden çıkar.