Williams'ın patronu diğer takımlarla görüşmeleri kabul etti

Leila

Global Mod
Global Mod
Franco Colapinto Interlagos'ta zorunlu sohbet konusu bu Aziz Paulönceden Brezilya GP. İlginçtir çünkü Arjantinli ünlülerle dolu bu büyük sirk'e yeni katılmıştır. Ancak onun sahaya inişi Formül 1 Öyle bir etki yarattı ki herkes bunu konuşuyor. Bu kaçınılmazdır. Olay perşembe günü İngilizlerin Lewis Hamilton7 kez dünya şampiyonu olan Hollandalı Max Verstappenkemerinin altında art arda üç şampiyonlukla bugünün en iyisi. Ve bu Cuma günü de devam etti James Vowlesbaşkanı Williamsdünya motor sporlarının yeni mücevherinin geleceği hakkında konuşmaktan kendini alamadı. Ve Pilar'ın oğlu beklenmedik bir ziyaretten sonra daha da fazlası oldu. Christian Hornerpatronu Red Bullbir sonraki hedefi olarak güçlü ve uyumsuz olmayan bir takım gibi görünüyor.

“Söyleyebileceğim en iyi şey şu. Biz olasılıkları keşfetmek Şu anda ve sonrasında ilgilenen birçok takım var” dedi Vowles, basın toplantısında kendi adını vermeden. Ve şunu vurguladı: “Burada spekülasyon yapmaktan başka bir şey yapmak hata olur. Bu noktanın ötesinde gerçekten iletişim kuracak hiçbir şey yok. Bildirilecek bir şey olduğunda bunun hakkında konuşmaktan memnuniyet duyarım çünkü o olağanüstü bir sürücü ve bunda ciddiyim.”

Grove takımının patronu uzun bir top sürme yapmak istedi ancak Colapinto ile ilgili sorular çoğaldı. Neredeyse başka hiçbir şeyden söz edilmiyordu. Yeni bir soruya yanıt olarak Vowles şunu yineledi: “Hem Franco'ya hem de taraflara yardım eden ve onları güçlendiren ekiplerle çalışıyoruz. O yöne gidelim. Formula 1 takımlarında hiçbir şey doğrusal değildir çünkü pistte savaşırsınız ve genç erkeklerin yarışlarına çözüm bulmaya çalışırsınız. Soruya cevap vermek gerekirse, yerini alıyor ve mükemmel sonuçlarla korumaya çalışıyor ve bu da takımların ilgisini çekiyor. Biraz şansla gelecekte duyuracağımız harika haberlerimiz olacak ama bugün değil“.

Açıklayıcı broşürle devam etti yanlış adım atmamaya çalışıyorum. “Demek istediğim: birden fazla takımın birbiriyle konuşması nedeniyle bunları yapmak zor. Ancak sezonun son yarışından önce bunu sonuçlandıracağımıza eminim. Ancak nerede olduğunu söylemek benim için çok zor. bu iki tarih arasında orada olacak”.

Vowles, Colapinto'nun Formula 1 ekosistemi üzerinde yarattığı etki karşısında da şaşkınlığını gizleyemedi. Çünkü çevresinde olup biten her şey eşi benzeri görülmemişti. Diğer sürücülerin ıssız ya da yarı ıssız görünen çukurlarına, Arjantinlilerin ise ıssız veya yarı ıssız görünen çukurlarına bakmaya değer. Futbol sahasında bir duruşa ihtiyaçları var gibi görünüyor. çok fazla tutku içermek.

İngiliz mühendis, “Dışarıya bakıyorum ve beş yarıştır burada olan bir sürücüyü destekleyen on bin kişinin dışarıda olduğunu görüyorsunuz” dedi. Ama tabi ki en önemli şey arabadayken ne yaptığıdır. Pistte inanılmaz bir iş çıkarıyor ve bu harika bir başlangıç. Ancak bunun ötesinde Franco'nun 21 yaşında bir çocuk olduğunu görüyoruz. benim sorumluluğum onunla ilgilenmek ve doğru olanı yaptığından emin ol.

Ve şöyle devam etti: “Hiç şüphesiz büyük ilerleme kaydediyor. Austin ve Meksika'da gördüklerimizden bunların onun Formula 1'deki ilk yarışları olduğunu unutmak kolaydır. Zamanla gelişmeye devam edersiniz, tam anlamıyla gelişmezsiniz.” Arabayı dört veya beş yarışta anlayın”.

Son olarak Vowles, Colapinto'nun büyümesini bir kez daha övdü. “İçimdeki ilk duygu şu Franco'yla gerçekten gurur duyuyorum. Bir süredir birlikte çalışıyoruz ve son iki yılda onun muazzam bir şekilde büyüdüğünü gördüm. Hayranlarını görmek olağanüstü. “Arjantin son zamanlarda çok acı çekti ve bütün bir ülkenin kendini buna adaması iyi bir şey, spor için harika.”