Yael Falcón Pérez, Chiqui Tapia'nın 'Kahraman' olarak ünlü 'sponsorlu' hakemi ve Platsee vs. Nehri'nin tarihi Victoria'sında kötü adam olmaya yakındı.

Leila

Global Mod
Global Mod
İlk kez Yael Falcón Pérez Herkesin dudaklarındaydı, herkes onu savunmak için bir adım atardı. Her şeyi doğru yaptığı 2017'de Temmuz öğleden sonraydı: San Miguel Ve Birleşik Zárate Defensorsazaltılmış İlk C. Kafa şokundan sonra, Batı takımının savunucusu Isaías Olariaga Yerde yatıyordu ve sarsıldı.

San Bernardo'nun plajlarında birkaç mevsim beden eğitimi ve profesyonel cankurtaran profesörü olan hakem ilk yardım yaptı. “Hayatını kurtardı”Arjantin Olimpiyat Komitesi (COA), “kahraman”. Sonra futbolcu ile ambulansa girdi ve hastanedeki anneye eşlik etti.

Bu vesileyle bir hakem hakkında asla daha iyi konuşulmadı. Kimse, cezalardan önce çekilişe gözlerini almayı 'Nacho' Vázquez yapmayı düşünmezdi. Tanık olarak anıtsal (ve TV'nin ön planıyla) görünüşünü hor gördü.

Bu, ilk C'nin o finalindeki konuşmasından sonra, kaderi değişti. Arjantin Futbol Derneği (AFA) yeni varsayılan başkanı, Claudio Tapiakararlı bir ritmi olan kariyerini yakından takip etti. Ulusal Tahkim Direktörü, Federico Beligoyilk B'de çok sayıda maç, ulusal B'de ve oradan doğrudan Süper Lig'e kadar çok sayıda maç atandı.

Çok geçmeden Ascent ve Falcón Pérez'in bu senaryoları çok uzaktaydı, uluslararası bir hakem oldu. Birkaç gün içinde Güney Amerika Kupaları, Libertadores ve Suudi Arabistan'daki maçları olan deneyimine ekleyecek. Tek Arjantin Ana Hakimi olarak Kulüp Dünya Kupası'na katılım.

Olariaga Zamanı, Falcón Pérez her türlü röportajda tekrarlandı. Bunun yerine, anıtsaldan sonraki gün, aşılamaz hale gelen birçok hata biriktirdiğinde, Sessizliği dikkat çekiciydi. Muhataplara göre, onu ilk başta düşmanlığın kenarına yükselten 'kalamar' oyuncularının kendileri, düşmanlığın kenarına yükseltilen, Falcón Pérez partisinden sonra en az bir veya iki tartışmaya atıfta bulunduğunu ortaya koydu.

“Ona bakmadım, çok sıcaktım, çok sıcak ve değiştim. Oyun bittiğinde bana gözlerinin içine baktı ve şöyle dedi:” Nacho, affet beni. Sana yemin ederim, senin için asla yanal değildi, sana bin özür diliyorum. “televizyon için rapor edildi Ignacio VázquezAnıtsal'da sabit bir noktaya bakmayı tercih eden kaptan, hakemin MEA hatası hakkında oyundan sonra.

Zapiola bir avans denediğinde ve Martínez Quarta grup tarafından çıkan topu yönlendirdiğinde, oynanan oyun eklenen dakikalardaydı. Kalamar için yanaldı, ama ellerin servisi nehirdi. Daha sonra, hapishane on iki adımda tanımı uzatan milyoner hedefine dönüştü.

Okçu aynı şeyi fark etti Juan Pablo Cozzani Penaltı serisinden hemen sonra. “Yael özür diledi. Ona onun hakkında çok fazla olmadığını, daha yakın olan oda (hakem) olduğunu söyledim. Çocukları için özür diledi, bizimki, zaten, ama çok büyük bir adaletsizlik hissettim”dedi, bahsetmeyen kalecinin Sebastián MartínezBeligoy'un yeğeni ve ikamelerin kontrolünden sorumlu.

Her neyse, Falcón Pérez'in gecesi sadece o tarafla hatırlanmayacak. River'ı destekleyen noktada çok yanlıştı, ama aynı zamanda oyunu çok fazla alan ve 10 oyuncuyu bitirebilecek olan Pulense Avantajı verdi. Ignacio Schor – Sınıflandırmanın belirleyici hapishanesini dönüştürdü- Paulo Díaz'a karşı bacağından çok kalktı ve sarı aldı. Ayrıca Marcos Acuña'nın Fernando Juárez'e bir demir için ikinci kez görmesi gerekiyordu ve hatta Mastantuono oyunu bile bir 'görünmez' var 'ile incelendi. Mauro Vigliano.

Falcón Pérez'in sadece bir oyunda hatalarının listesi sonsuz görünüyor. Mastantuono'nun oynamasına yardımcı olan hakemin memlerinde tekrarlanan görüntü, onu kovmak yerine veya VAR'dan yüzüne, ona söylediklerinde Franco Armani ilerlemişti Ve atış tekrarlanmalı, Whatsapp grupları cesaretlendirildi.

Yael Falcón Pérez yine herkesin dudaklarındaydı. Hayat kurtarabilecek süper kahraman olmayı bıraktı ve filmin kötü adamı olmaya yakındı. Kısa futbolcular özür dilemeyi kabul etmiş gibi görünüyor. Sessizlik içinde, onu rahatlatan hakemlerin desteği mesajlarını takdir ediyor.