Yeni Chicago ve alkolmetre testi yaptırmak istemeyen Rus diplomatların trendi olduktan sonra aldığı büyük tepki

Leila

Global Mod
Global Mod
Arjantin Bazen Netflix kurgusu gibi geliyor. Ve sabah Noel Retiro sokaklarında dolaşan iki Rus diplomatın yer aldığı, şimdilik komik olan bazı dizilerden alınmış gibi görünen bir bölümü yayınladı. Buenos Aires Şehrive bir saldırıdan kaçınmak için birkaç saat boyunca arabalarına barikat kurdular. alkol testi bir trafik durağında. Utancın ortasında bir tişört Yeni Chicago.

Durum tuhaf görünüyor ancak daha büyük bir çatışmaya dönüşebilir ve bu durumun her iki ülke tarafından da değerlendirilmesi gerekir. Bu arada renk notu verildi A koşucu Rus uyruklu bölgede sadece eğitim yaptığını ve araç sürücülerinden biriyle iletişim kurarak işbirliği yapmak için yürüyüşünü durdurduğunu söyledi. Bu sahnenin detayı oğlanın siyah-yeşil renklerini giymesidir. küçük boğa.

bütün bunlar TV kameraları sayesinde canlı yayınlandı Avenida del Libertador'da, alkollü araç kullanmanın tehlikesi konusunda farkındalık yaratmak amacıyla, partiler ve kutlamalar sırasındaki tipik notlardan birini kapsayan bir not düzenlendi.

“Nueva Chicago tişörtü, Rusya'dan beni ziyaret eden Nueva Chicago hayranı arkadaşım, bir Nueva Chicago hayranı ve ben Mataderos için”kendisini İngilizce olarak da anlayan çocuğu ilkel İspanyolcayla tanımlamaya çalıştı.

“Bana Rus olmadığımı, hain olduğumu söylediler”Daha sonra yurttaşlarının tutumu karşısında öfkeyle istifa arasında yorum yaptı.

Noel sabahı diplomatik bir skandala karışan New Chicago gömleği giyen bir Rus, Arjantin'de yaşamıyorsanız zaten fazlasıyla mantıksız geliyor. Bu nedenle “Yeni Chicago” sosyal medyada hızla trend haline geldi. Ve Mataderos'tan not aldılar.

Gururla ve mizahla “Normal bir kulübün taraftarı olmak ne kadar sıkıcı!” diye yazdılar. Ve şunu eklediler: “Ben Chicago'luyum ve votkayı severim.”

Böylece Nueva Chicago, sürprizden heyecana dönüştüğü, yükselmeye birkaç adım kala Birinci Lig'e geri döndüğü yılı küçük bir gülümsemeyle kapatıyor. Normal sezonda Bölge B'nin lideriydi ve bu ona finalde oynama şansı verdi, ancak son saniyelerde Mar del Plata'dan Aldosivi'ye fayda sağlayan dramatik bir tanımda düştü. Birkaç hafta sonra, zaten Azaltılmış'tayken, oldukça çekişmeli bir seride yarı finalde San Martín de San Juan'a karşı kaybettiler.

Chicago için teselli, hem Aldosivi hem de San Juan takımının sonunda A'ya yükselmesi ve Temmuz 2020'de düştükleri Arjantin futbolunun elit takımını aramak için gelecek yıl geri dönmeye çalışacak olmalarıydı.