Yılın hedefi? Antolojik tanımıyla dünyayı dolaşan İspanya'dan Şili futsal vuruşlarının uzmanı

Leila

Global Mod
Global Mod
Birkaç saat içinde dünyanın her yerinde. O Marc Campás Rigat'tan muhteşem golile İspanyol futsalında antoloji pirueti Sosyal ağlardaki binlerce hesapta kopyalandı. Oyuncusu Ribera NavarraTudela kentinden, 2022'de yaptığı tanımlamanın benzerini Barcelona'nın 'B'siyle yeniden yaratarak sezonun golüne aday gösterildi. Ancak takımı evinde 3-2 mağlup oldu. KordovaArjantinli teknik direktörün yönettiği Emanuel SantoroBirinci Lig'in beşinci gününde.

“Sahanın ortasında topu gördüğümde bisiklet vuruşu yapacağımı zaten biliyordum. Vücudumu yönlendirdim ve belki de topa tutunamayacağımı düşündüm ama her zaman denemek zorundasınız ve Raúl'un pası başarılı oldu. muhteşem”Mataró'da doğan Campás, İspanyol portalına şunları söyledi: Rahatlama.

11 Mayıs 2022'de Brezilya'da düzenlenen U-21 Dünya Kulüpler Kupası'nda Xavi Closas yönetimindeki Barça yedek takımıyla oynarken, Río Branco'ya karşı da benzer bir gol attı.

Bu tip piruetler genellikle kalecilerin savunmayı şaşırtmak için uzun servis attıkları bir sporda ortaya çıkar. Aslında, 2018'deki aynı İspanya Birinci Liginde Dani Santos, Valdepeñas adına Malaga'ya karşı oynamıştı.