“Yumurta beni berbat”, Marcelo Gallardo'nun River'ın kulüpten çıkarmaya karar verdiği iki parti gazetecisinin patlamasının önünde ham yanıtı

Leila

Global Mod
Global Mod
Son günleri Marcelo Gallardo. Tembel takım seviyesi, hayranları arasında bazı eleştirilere neden oldu. Nehir. Ayrıca, Núñez Kulübü'nün her gününü kapsayacak şekilde akreditasyonları geri çeken bazı gazetecilere saygı gösterilmedi. Bebek, 1-1 çekilişten sonra basın toplantısında sorular hakkında konuşmamıştı Atölye çalışmaları içinde Anıtsal. Hatta basınla toplantıyı askıya aldığını bile söyledi. Ve bu Cuma La Plata'da, güçlü 3-0'dan sonra Spor salonuKoç her şeyle ateş etti.

“Eleştiri ile çok iyi yaşıyorum çünkü oyunun kuralları olduklarını biliyorum. Kariyerim boyunca birçok durumdan geçtim. Ben ayrıcalıklı bir insanım çünkü futbol bana çok iyi şeyler verdi. En önemli şey, hayranlarımın sevgisi ve sevgisi, oyuncularımın ve futbol halkının saygısı. Ayrıca gazetecilerin saygısı. Beni rahatsız etmiyor ya da beni övüyorlar. Futbol bana bir nefret yaratan zararlı eleştiriden daha fazla sevgi verdi. Bunu bırakıyorum, almıyorum. Bir yumurtanın beni berbat ettiğini söylememek beni kaydırıyor “Gallardo, nehrin kulüpten çıkmaya karar verdiği iki partizan gazetecinin patlamasına atıfta bulunarak konferansın son sorusunu başlattı.

Bebek, anıtsal olarak Boca'ya karşı süper sınıfla sona eren hafta içinde başka bir yüz farkına varıldı. “Bu hafta fincan oynuyoruz”dedi DT biraz ironi ile. Ve devam etti: “Gözlerimizi saptıramayız. Onların son derece önemli günler olacağını biliyoruz. Burada iyi başlıyor ve Quito'da iyi bir oyun yapmayı ve sonra ağzı düşünmeyi umuyoruz.”

“Zararlı eleştiri almıyor, beni kayıyor”

🌶
Marcelo Gallardo

📺
#Disneyplus pic.twitter.com/emjuygclyr

– SportsCenter (@sc_espn) 18 Nisan 2025
“Facundo, iyi misin?” Marcelo Gallardo, düello zaten 2-0 olduğunda ikinci yarının ortalamasını alarak Colidio'ya sordu. “Evet, evet,” dedi forvet. “O zaman koşmaya devam ettim”DT sıkıca cevap verdi.

Ve La Plata: Hırsında Nehir İyileşti. Gallardo'nun tarihi takımlarının DNA'sında rakiplerle her zaman acımasızdı. Veriler grafiğe hizmet ediyor: Núñez'inki yılda ilk kez bir oyunda üç gol attı. Geçen yılın 8 Aralık'ta anıtsal olarak son kez 4-0 Central Rosario olmuştu.

Bebeğin ikinci aşaması daha büyük güçlük eksiktir: rakipleri ezmek zordur. DT'nin ilk döngüsünde, oynadığı 425'in 104'ünde 3 veya daha fazla gol attı; yani%24.5. Bu ikinci dönemde sayılar farklı: Yönettiği 42 maçın 6'sında 3 veya daha fazla puan aldı; Ortalama%14'e düşer.

Eğer bebeksen, böyle bağırıyor! Franco Mastantuono jimnastiğe karşı gerçek bir gol attı ve bu Gallardo tarafından kutlandı.

📺
#Disneyplus pic.twitter.com/8knhnvhd7v

– SportsCenter (@sc_espn) 18 Nisan 2025
“Vurduğumuz ve künt olduğumuz bir oyun yaptık, eksik olan şey buydu. Analiz, yaptığımız neredeyse hiçbir şey iyi değildi ve başka türlü dedim. Dahili olarak ne kadar iyi hissettiğini görünmek için bir oyunda yuvarlanmamız gerekiyordu. Bu güzel bir yarışmaya başlamak güzel “Dedi Gallardo. Ve genişletildi: “Bir hafta önce iyi şeyler olduğunu konuştum, ama güçlüydük yoktu. Belki şimdi yuvarlak bir oyun yaptığımızı ve hayır. Benzer oyunlarımız vardı. Bu futbolcular için iyidir. İyi şeyler vardı ve kemer açıldı. İdeal işlev iyi oynamak ve kazanmak.”

Sonunda bebek Miguel Borja'nın yaralanmasından bahsetti ve klasik için attı. Diyerek şöyle devam etti: “Adduktörde bir sıkıntı ile dışarı çıkmak zorunda kaldı. Yarın onu inceleyecekler ve teşhis alacağız. Yaralanma minimum olsa bile, iyileşmesi için bir haftası olacak.”uyarı.