Andrés Cubas, Lionel Messi ile karşılaşması ve Miami'nin Concachampions Inter Miami sonbaharında Arjantin 10'un öfkesi hakkında konuştu.

Leila

Global Mod
Global Mod
. Konsachampions Bu hafta iki yarı finalle son streçine girdi ve bunlardan birinde oyun alanında bir tartışma ile Arjantinler arasında beklenmedik bir çatışma teklif etti. Vancouver Whitecaps ve Miami Inter Lionel Messi Perşembe günü Kanada'da Transnoche ile karşılaştı ve yerel ekip, hedefleri sayesinde 2-0 zafer kazandı Brian White Ve Sebastian Berhalter. Ancak çirkin savaşan Leo tarafından başka bir olağanüstü not verildi. Andrés Cubas.

Toplantı yetkinlik örneğine göre bir gösteri sağlamasına rağmen, Kameralar ve Dünyanın Gözleri Cubas ve Messi arasındaki baharatlı konuşmaya dikkat ediyordu. Kıvılcımlar birkaç oyunda alındı ve maçtan sonra Boca'dan eski futbolcu oldu ve maçın yarım saati ortalaması aldığında Inter Miami'nin 10'uyla yüz yüze konuştu.

Onlar parti şeyler. Faul için kızdım. Ama hiçbir şey, onlar anın bir şeyler, kişi partide dolu devrimler. Messi olan ve her zaman her şeyde olmak isteyen bir oyuncu ve rekabetçi biliyoruz, “dedi ESPN'deki Cubas, köpüğü önümüzdeki Çarşamba ikinci bölümüne sahip olabileceği bir bölüme indirmeye çalışıyor.” Onlar orada kalan şeyler. Yapabileceğimiz oyun için mutluyum ”kapalı.

O BC Place Stadyumu Lionel Messi için Kanada halkı tarafından boos ve Fiziği hakkında iyi miktarda hata olan Barcelona ve Paris'te geçmişle yıldızın öfkesine yol açan bir atmosferle tanık oldu. Ktiravat ilk bölümden 28 dakika sonra işaretlediğinde, Cubas Messi'yi gömlekten aldı ve tekmelemek üzere olduğu sırada bacağını aşağı indirdi.

“Bunlar parti şeyler, bir hataya kızdı”

✍
Andrés Cubas, Leo Messi ile yaşadığı geçişe atıfta bulundu

📺
Tüm CONCACAF Şampiyonlar Kupasına bakın #Disneyplus Prim pic.twitter.com/s2ixcpwva5

– SportsCenter (@sc_espn) 25 Nisan 2025
Hakemin düdüğünü duyan, Inter Miami'nin kaptanı ve sembolü, 'on' öfkesine zar zor cevap veren vatandaşını yeniden yarattı. Soru orada kalmayı vaat etti, ancak dünya şampiyonunun Vancouver'ın merkezi direksiyon simidini kovaladığı ve aşağıladığı anlar, Amerikan ekibinin sahip olduğu maksimum figürün baharatlı varlığında neredeyse kaçmayan anlar.

Cubas-Mesi geçişinin ötesinde, kıta karşılaştırması, Miami'ler arası özlemler için hassas bir yenilgi bıraktı. David Beckham'ın serileri eşleşmesi için iki fark hedefiyle kazanmalı, ziyaretçinin hedeflerinin gezegenin bu alanında hala iki katına değdiğini ima ediyor.

Rövanşın önümüzdeki Çarşamba günü saat 9: 00'da yapılması planlanıyor. (Arjantin Zamanı) Fort Lauderdale Chase Stadyumu'nda. Resmin diğer bölgesinde, Tigres ve Cruz Azul de Mexico, ilk bacağında 1-1 eşleşen canlıdır.

Zaman geçer ve Messi hala cubas ile çok ısırıklar …
🔥
🔥
🔥

📺
Tüm CONCACAF Şampiyonlar Kupasına bakın #Disneyplus Prim pic.twitter.com/xtmj8ykpap

– SportsCenter (@sc_espn) 25 Nisan 2025
Argentine koçu, “İçeride bir takım olarak analiz etmeliyiz, bu gece öğrenmeye ve Çarşamba günü nasıl üstesinden geleceğimizi görmeliyiz. Bugün kaybettiğimizi ve ilk kişinin ben olduğumu biliyorum. Hala bu takıma inanıyorum ve Miami'de harika bir oyun oynamanın bir yolunu bulacağımızı biliyorum.” Dedi.