China Suárez'le tanışmasıyla ilgili şaka ve bir çocukla yaptığı jest

Leila

Global Mod
Global Mod
Franco Colapinto Aklında oyun varken Las Vegas'a geldi. Birkaç saat önce söylediği gibi: “Motor sporları hakkında konuşacağım, başka hiçbir şey hakkında konuşmayacağım” ve sadece yedinci yarışına odaklanmıştı. Formül 1 ve bu sezonun sonunun başlangıcı. Ama önce Fan Zone'a uğramak için zaman ayırdı. Williams Salı gecesi hayranlarıyla buluşacak Las Vegas Grand Prix'si. Ve diyelim ki orada protokolü biraz bozdu.

Burada, bu hafta sonu kendisini cesaretlendirmek için gelen takipçilerinin çeşitli sorularını yanıtladı ve her zamanki gibi eğlenceli bir gidiş-geliş ortamı yarattı. Hatta China Suárez ile görüşmesiyle ilgili şaka bile yaptı..

Franco Colapinto'nun hayran alanları her zaman saf eğlencedir. Pilotun karizması ile İspanyolca bilmeyen ama Arjantinlinin izinden gitmeye çalışan sunucunun kaybolmuş kahkahaları arasında. Ancak bazen kaybolan kişi, odadaki tüm insanların dikkatini dağıtan pilotun kendisi olur.

Bu vesileyle bir hayran ona bir soru sorduğunda sürücünün dikkati dağıldı çünkü insan denizi arasında motor yarışlarındaki ilk yıllarındaki eski motosikletçisi Cristian Tejera'yı buldu. “Üzgünüm, DEHB'm var.”takipçisine yanıt verdi. “Bu Cris! Çok küçüklüğümden beri, beni karting yapmaya götürdüğünden beri benim küçük sürücüm. O, uğruna burada olduğum insanlardan biri” dedi heyecanla.

🔵
⚪
🔵
FRANCO COLAPINTO

🏎
Franco günün o anında, eski motorsikletçisi Cristian Tejera'yı halkın arasında gördüğü için soruyu yarıda kesen Franco, karting ve onunla birlikte SKUSA ve Arjantin Karting'i hakkında birkaç anekdot anlattı.#Colapinto #F1 pic.twitter.com/6FbI7LKXww

— Corazondef1 (@Corazondef1) 20 Kasım 2024
Franco Colapinto'nun mini hayranı Alan'la yaşadığı duygusal an

Formula 1 her yaştan insanın ilgisini çeken bir spordur ve favori sürücülerini her zaman destekleyen hayran kitlesi arasında, bir gün Formula 1 sürücüsü olmanın hayalini kuran çocukların sayısı da eksik değildir. Maksimum. Williams hayran bölgesinde Colapinto, kendisi gibi olmayı hayal eden Alan'la hassas bir karşılaşma yaşadı.

“Büyüyünce senin gibi olmak istiyorum”Alan ona söyledi ve Colapinto ona tam bir kesinlikle cevap verdi: “Benden çok daha iyi olacaksın”. Pilot, çocuğun varlığından heyecanlandı ve ona birlikte fotoğraf çekilip çekilemeyeceklerini sordu, Alan ise çekingen bir şekilde evet yanıtını verdi.

Colapinto China Suárez hakkında konuştu

Taraftarlardan biri ona zihinsel olarak yarışmaya nasıl hazırlandığını, yarışın ortasında hızlı kararlar aldığını ve genel olarak zihinsel olarak nasıl odaklandığını sorduğunda sürücü şöyle cevap verdi: “Zihinsel olarak barbar değil. On ağdan birini görmüş olacaksınız.“, Pilar yerlisinin Çinli Eugenia Suárez ile Madrid'de çekilmiş bazı videolarının sızdırılmasının ardından son günlerde ağlarda oluşan tüm gürültüye atıfta bulunuyor.

Hayran tereddüt etmeden ona güvence verdi: “Buna aldırış etme çünkü kimseye hiçbir şeyi açıklamak zorunda değilsin, hayatında istediğini yap.” Colapinto daha sonra bu durumlarla başa çıkabilmek için her zaman profesyonel yardım aldığını açıkladı. “Küçüklüğümden beri bana çok yardımcı olan bir psikoloğum vardı ve bugün de bana yardım etmeye devam ediyor. Günümüz sporunda zihinsel olarak sağlıklı olmak çok önemli.”

Video

Franco Colapinto hazırlığı hakkında ironik bir şekilde konuştu: “Zihinsel olarak harikayım… ağları gördün”

Yarışa hazırlanırken Colapinto, gece pistinde, özellikle de henüz bilmediği Las Vegas'ta yarışmaktan büyük heyecan duyduğunu söyledi. “Her hafta sonu yeni bir mücadeledir” dedi. “Bu son yarışlarda iyi sonuçlar alabileceğimizi düşünüyorum.”