'Chipi' Barijho ile selfie ve TV kameraları için gülümseme

Leila

Global Mod
Global Mod
Alexander Zverev İlk çıkışında onaylanmış bir rakibi var. Buenos Aires'ten ATP 250. Sırp Hakkında Dusan Lajovicİspanyol Roberto Carballes Baena Corridos Setlerinde Cellat. Ancak, bu oyun Çarşamba gününe kadar beklemeli ve daha uzun sürebilir, çünkü yağmur Salı günü toplantılardan herhangi birini zorladı. Bu nedenle, dünyanın 2. sayısı ve son Avustralya Açık'ın finalisti, rahatlamak için boş zamandan yararlandı ve Bombonera arzusunu yerine getirmek ve görmek için bir hayran daha Ağız Ve benBağımsız Rivadavia Profesyonel Futbol Ligi açılış turnuvasının beşinci tarihi için.

“Hayranların ve stadyumun birçok videosunu, atmosferin ne kadar inanılmaz olduğunu gördüm. Bunu bir kez deneyimlemek isterim. Genel olarak, Arjantinlerin spor konusunda çok tutkulu, futbol konusunda çok tutkulu olduklarını ve bunu bu ülkede görmek harika olduğunu düşünüyorum. “ Arjantin Open'ın ortalama gününde Olé gazetesiyle diyalogda söylemişti. Ve sözü yerine getirdi.

Bir öncekinde Sebastián Villa'nın La Bombonera'ya ana cazibesi olan Xeneize ve Mendoza Lepra arasındaki oyunun başlamasından birkaç dakika önce, bir Zverev videosu stadyumun asansörlerinden birine yüklenerek viralize edildi. Daha önce, bir fotoğraf yayılmıştı Çip Barijho

Daha önce, yağmur buna izin verdiğinde, Sascha Buenos Aires çim tenisinin yardımcı mahkemelerinden birinde antrenman yapıyordu ve orada bir Arjantin futbol takımı ve arkadaki 20 numaranın yanında adını görebiliyordu.

Her neyse, bu, 2019'da Roger Federer ile bir sergi oynadığı ilk Arjantin ziyaretinin tadını çıkarmasını engellemiyor. Bayern Münih futbol hayranı ve hayranı Zverev, La Bombonera ile tanışmanın zevkine dönüştü ve futbol ikliminin çim tenisinin merkezi mahkemesine taşınacağını umduğunu söyledi.

“Arjantin hayranlarının çok tutkulu olduğunu biliyorum. Umarım Roger ile geldiğimde atmosfere benziyor. Çok fazla tutku ve gürültülü bir izleyici. İnsanlar tutkuyla ve gerçekten spor ve gelen oyuncuların tadını çıkarırken, insanların tutkusunu görmeyi seviyorum, çünkü bu duygu getiriyor “dedi.

“Komik, çünkü babam Davis Kupası için Arjantin'de oynadı (NDD: Ekim 1985'te BALTC'de kravat kazanan Rus takımının bir parçasıydı). Bu turnuvanın direktörünü oynarken onu kazandı ( Martín Jaite) Bir zamanlar farklı. “