Francisco Cerúndo ona Batacazo'yu dünyanın 2 numaralı Zverev'e karşı verdi ve yarı finallere girdi

Leila

Global Mod
Global Mod
Merkezi stadyumu Buenos Aires Çim Tenisi Ne zaman Alexander Zverev Sağa bağlandı ve topu galeriye gönderdi. Patladı çünkü bu Alman hatası Batacazo'yu mahkencedm edildi Francisco onu kapatıyormaksimum favoriye kim Arjantin Açık ve yarı finallere girdi. Ve patladı çünkü dünyanın 28'i olan Buenos Aires, insanlara tekrar yağmur için karmaşık bir günün kapanmasında büyük bir zafer kazandırdı ve büyük tenis oynadı, ama çok güçlü bir kafada, kendini bırakmadım Toplantının zor koşulları nedeniyle çevre için sersemletin veya dekoncsantrate.

“Çok mutluyum. Sıralama terimleriyle Kariyerimin en iyi oyunu, çünkü dünyada iki numaraydımEtkileyici oynayan ve Avustralya'da finalist olmaktan gelen, “dedi Arjantin, dediği gibi kariyerinin en önemli zaferi olan 3-6, 6-3 ve 6-2'den sonra.

Asla onu tepeden önce sıralamada bu kadar yüksek bir rakibi yenememişti. En iyi sonuç Norveççe'den önce olmuştu Casper Ruudsonra üçüncü, Barselona'nın sekizinci. Şimdi daha önce rekorunu bıraktı tepe 5 ve 12-13 önünde tepe 10. Ve bu kutlamanın belki de daha tatlı bir tadı var çünkü onu evde aldı.

“Rüzgar için çok nadir bir maçtı. İlk başta çok zordu ve koşullar için iyi oynamadı. Top çok hareket etti ve ona vurmak zordu. Çok sabırlı ve daha az risk alması gerekiyordu. Üçüncüsü daha rahat hissettim ve seviyemi yükseltebilirim. Ve mutluyum çünkü her şeye rağmen öne geçtim. Bu bir zaferdi ve biz yarıdayız, “diye ekledi dört yıl sonra yarışmada bu örneğe dönen: 2021'de finalistti.

Arjantin hayranları Francisco tarafından bir Batacazo ile heyecanlandılar. Buenos Aires yarışmada iki sağlam zaferle başlamış mı: Luciano Darderi59 ° ve kardeşinden önce 6-2 ve 6-3 Juan Manuel. Ve 16 turda oynadıkları tek oyunu kazanan Almanlara bükmenin ne olduğunu zaten biliyordum. Miami Masters 1000 geçen sene.

Hayranlar heyecanlıydı ve oyunu veren çerçeve tarafından belirgindi. Stadyumda, kahramanlar mahkemeye gittiklerinde, 20'den sonra, hava durumu tarafından uzun bir beklemeden sonra serbest bir koltuk yoktu.

İnsanlar kendilerini ilk noktadan hissettiler. Sadece şarkıları ve onu kapatmak için cesaretlendirme bağırıyor. Ayrıca Almanları değiştirmeye çalışan bazı ıslıklarla, özellikle de almak üzereyken. Tekrar tekrar istemek zorunda kaldı Hakem İlk set sırasında sessizlik. Ve her zaman onu görmezden gelen stantlarda bazıları vardı.

Zverev o zaman umursamadı. Ve altıncı sırada kırıldıktan sonra ilk seti otorite ile aldı Oyun İki çift ardışık suç sayesinde.

Skorborddaki avantaja rağmen, Almanca hakim olmadı ve kapatmadı Yavaş yavaş onu rahatsız etmenin yolunu buluyordu. Koşullar ikisini de rahatsız ediyor. Çünkü ikinci sette rüzgar daha yoğunlaştı, tuğla tozunu kaldırdı ve topun etkisini karmaşıklaştırdı. Her iki tarafta da hatalar vardı. Ama bu kısmi başında, en yanlış olan Almanca idi.

Eylemde: Fran Cerú Zverev'i yendi. (AP)

Bu yüzden Buenos Aires 1-2'yi tersine çevirebilir (üçüncü sırada hizmetini verdi Oyun) ve 5-2'ye gitti. Ve göründüğünde ayarlamak Cebinde güçlü bir duş eylemi zorladı. Ve oyuncular soyunma odasına gitti.

Yarım saat sonra olay yerine yeniden ortaya çıktılar. Ve Zverev, mesafeyi harika bir şekilde gülümsettikten sonra Oyun Servis, kapatma seti 6-3 kapattı ve tanımı üçüncü sıraya çıkardı.

Bundan önce Oyun Arjantinli hizmetten Alman, oyunu denemek için gönderen yeni bir tane için raket değiştirdi. İkinci değişiklikti: birincisi bunu ilk bölümde yapmıştı. Görünüşe göre gerginliğe dönüş bulamadım.

Taze bir “silah” ile, Sascha Hata miktarını biraz düşürmeyi başardı. Ama onu kapatmak zaten onu nasıl rahatsız edeceğini bulmuştu: Alttan uzun toplarla ve onu mahkemenin etrafında koşmasını sağlıyor. Böylece Buenos Aires son olarak iki mola aldı ayarlamak ve 4-1 avantajı aldı.

Fran Cerú çıplak bir bağırış için zaferi kutluyor. (Emma Fernández)
Fran Cerú çıplak bir bağırış için zaferi kutluyor. (Emma Fernández)

İle Frans Devam et ve çok iyi oynuyor, insanların duyguları artıyordu. Bazılarının çizgiden geçtiği noktaya. Bir zamanlar Alman durup bağırdı: Zverev'e çok fazla ıslık çaldı: “Oyunculara Saygı”. Ve tüm stadyumun kapalı bir alkışını aldı, bu da temiz oynamayı reddeden birkaç hemşireyi desteklemediğini açıkça belirtti.

Bu borsadan hiçbir şey, yakın zamanda yapması gereken şeyi yapan Cerúando'ya dekonsantasyon yapmadı. Babam Alejandro'nun bakışları altında, Kutu Oyunculardan 5-1 almak için hizmet verdi. Ve ilkinden yararlanamamasına rağmen Eşleşme noktası Almanla yedinci sırada hizmet verecek Oyun iki saat 12 dakika sonra bir sonraki kapanışta sona erdi.

Kapanış, bu Cumartesi günü İspanyollara karşı finalde oynayacak Pedro Martínezİtalyan yaralanması nedeniyle düşük sayesinde oynamadan ilerleyen kim Lorenzo Musetti.

Başka bir zor oyun olacak. Ama her şeye gidiyorum. Umarım mahkeme beni cesaretlendiren tüm insanlarla doludur, “dedi Buenos Aires, adrenalin hala bine ve etkileyici bir zaferin mutluluğu ile.