“Gelip gelmeyeceğimi bilmiyordum,” nehrin baskısı ve oyuncularının zihinsel sağlığı

Leila

Global Mod
Global Mod
Aynı konuşmaya gelip gelmediğinden şüphe ediyordum. Dedim ki: 'Şey, gidip kısa sürmeye çalışacağım.' Bunu söyleyecek çok şeyim yok. “

Marcelo Gallardo Anıtsal atölyelerle ekibinin 1-1'inden sonra basın toplantısında huzursuzdu. Hedef eksikliği bebeğe yapılır. Onu endişelendiriyor. Onu yalnız bırakmaz. Ve böylece sağladığı cevaplarda haber verdi.

“Analiz açıktır: ürettiğinden daha fazlasını üretebilen ve neyin üretildiğini ve açıkça eksik olduğumuz yerden daha fazlasını üretebilen bir ekip olarak beklenti üretiyoruz. Bu maçlarda bize olan tekrarlayan bir şeydir. Beklentiler üretiyoruz. Rakiplerden daha iyi mi oynuyoruz? Evet daha fazla durum üretiyor muyuz? Evetama belirtmiyoruz. Ve bu konforjiyenin aramaya devam etmenin zorluğudur. Her tarafta bulmak ve durumlar oluşturmak için örgütlenmeye çalışıyoruz, ancak beton olmadan. Tekrarlayan, “nehir koçu analiz etti.

Gallardo, geçen Salı günü Barcelona'ya karşı olduğu gibi, Copa Libertadores için, ekibinin oyunu kazanmak için yeterli değer oluşturduğuna inanıyor, bu da durumlar üretti, ancak rakip bölgede tekrar başarısız oldu.

DT, “Hedefin gelişi açıkça birçok şeyi çözecekti.” Dedi. Hangisi? Diyerek şöyle devam etti: “Bize huzur verir, oyunculara güven veririm ve kalıcı arama söz konusu olduğunda yorgun olmak zorunda olmadığım bir kısmını verirdim.”

Gallardo: “Borja hedeflere bağlı olamayız. Şimdiye kadar ürettiğimiz şey için istediğimiz miktarı elde etmedik.” pic.twitter.com/llbvxxescy

– Juan Patricio Balbi (@Juanbalbi9) 14 Nisan 2025
“Hedef size güven olasılığını, yaptığınız iyiliğin meyve olduğunu kabul etme olasılığını verir: Kazanmak için hiçbir şey yapmazsanız endişeleniriz, ancak değer kazanırız ve hepimizin sahip olduğu beklentisine dönüşmüyoruz. Bu bizi endişelendiriyor çünkü bir noktada çizgi kesilmesi gerektiği, ancak hayal kırıklığına uğrayamayız.”

Ve ona River'ın çok ihtiyaç duyduğu hedefi veren forvet olan Miguel Borja tarafından sorulduğunda, Merlo'nun yerlisi cevap verdi: “Gördüğüm şeye göre kararlar veriyorum, oyuncularla kalıcı iletişim içindeyim ve ayrılmaları gerektiğini görürsem, girdiklerinde farklı bir etkiye sahip olmaları için ayrılırlar. Hedeflerden vazgeçemeyizürettiğimiz miktarla ilgili olarak istediğimiz miktarı yapmadık. Saldırıdan hedefleri kaçırıyoruz ve bunun üzerinde çalışmaya devam edeceğiz. “

Son olarak, oyuncuların sonunda aldıkları ıslıklarla ilgili olarak, Gallardo şunları söyledi: “Bir süre önce onlara oyuncuların ruh sağlığı hakkında bilgi verdim: Bu yerlere vardığınızda talep hakkında bilgi sahibi olmanız gerekir. Ve onlarla konuşan bu talep hakkında bilgi sahibi olur.”

Ve şöyle devam etti: “Nasıl etkileyemeyeceğini (ıslıkları) nasıl düşünmeyeceğim. Oyuncular insandır. Her birinin kapasitesinde nasıl etkilenmeyecek mi? Asimile edebiliyoruz. Hepimizin üstesinden geldik. Hepimizin ortaya çıktığı şeylere ikna olmalıyız. Zorlukta aynı şey, aynı zamanda, yolun doğru olduğu ve cömertlik yapabileceğimiz hissi, bir duyum, girilebileceğimizde, girilebileceğimiz konusunda bir his var. Ama bu yüzden denemeyi bırakacağız.