San Lorenzo'dan bir oyuncu için “Boludo değil” yarışının figürü olmak

Leila

Global Mod
Global Mod
Facundo Cambesses, 2025'te durma şansından yararlandı. Kaleci, antrenör Gustavo Costas'ın bir rotasyona döndüğü Victoria'daki Tigre'ye karşı 1'den 0'a yenilgiye başlamıştı ve Bu Pazartesi, 3 ila 2 yenilgiye rağmen toplantının figürüydü. San Lorenzo'ya Karşı YarışGazölçerde 2 ila 2.

Her ne kadar kaleci sadece o sırada kaybettiği için öfke bırakmadı. Ayrıca, Peralta'nın 3 ila 2'si kutlamasında düşmanın bir provokasyonu olarak hissetti. Bu nedenle, sondan sonra sevk facundo tello tarafından belirtilen bir argüman vardı.

“Irala geldi ve yüzünde kutlamaya başladı. Bu şeyler hiç iyi değil, onları paylaşmıyorum. Sana boludo olmamanı söylüyorum. Osuruk bu şeyleri yapıyor, eklemiyorlar, kimseye hizmet etmiyorlar. İki gün önce kutluyorduk ”dedi.

Facu sonbaharda, “Bu, kaçma şeklimiz yüzünden bana çok fazla öfke veriyor. Bu takımın birçok yumurtası var ve kalkacak.”

San Lorenzo, ilk yarıda bir galibiyetten yarışmayı kurtaran figürler yapsa da, akademinin yükseldiği ikinci aşamada öne koydu ve oyunu tanımlayabilecek bir oyun vardı. Romaña bölgede Matías Zaracho'ya dokundu ve tüm Avellaneda ekibi bir ceza istedi.

Oyundan sonra Costas, “Romaña'nın bir ceza olduğunu” anladı. Ve devam etti: “Hapishane bir utançtı. Var'ı asla bizimle görmeyecekler, göründüğünü askıya almışlardı.”