Taraftarlar Demichelis'in gitmesini istiyor ama komisyon onu kovmayı düşünmüyor, teknik direktör ne yapacak?

Leila

Global Mod
Global Mod
Saatlerce sarsıldılar Nehir. Profesyonel Lig'in son oyuncularından biri olan Godoy Cruz'a karşı alınan yenilgi sert vurdu. Ve her yerde şüphelere ve söylentilere yol açtı.


Martín Demichelis River koçu olarak devam edecek kadar güçlü mü? Pek çok kişinin sorduğu soru bu. Ve Argentinos sahasında veya Riestra'da yaşanan diğer sert düşüşlerden sonra Micho'nun güçlü olduğunu söylediğinde olanın aksine, artık herhangi bir açıklama yapmadı.


Teknisyen Malvinas Arjantins de Mendoza'dan konuşmadan ayrıldı. Açıklama yapmadan o sahneden çekilmesi ilk kez değil. Koç için bu stadyum karmadır. Orada River'ı Arjantin Kupası'ndan iki kez elendi (2023'te Talleres'e ve bu yıl Temperley'e karşı), Independiente Rivadavia'ya karşı hazırlık maçında mağlup oldu ve şimdi düşüşün ardından Godoy Cruz'la yazmaya bırakıldı.


Ancak hem koçun çevresinden gelen yanıtlar şunu söylüyor: Teknik direktör kenara adım atmayı düşünmüyor. Ve liderlik onu desteklemeye devam ediyor.


Soruların arasında kesinlikler de var. Çarşamba gecesi heyet Mendoza'dan dönerken kulüp, takımın Ezeiza'daki Holiday Inn'de konaklayacağını duyurdu. bu perşembe saat 11:30'dan itibaren RiverCamp'ta antrenman yapacak. Ve Demichelis her günkü gibi antrenmanlardan sorumlu olacak.


Bu süreçte oyuncularla teknik heyet arasında mutlaka görüşmeler olacak. Heyete Mendoza'da eşlik eden Enzo Francescoli ve Leonardo Ponzio da muhtemelen vardır. Her durumda, her ikisinin de kampüse yakın olması yaygındır.


Odak noktası bir kez daha ağlarda patlayan hayranlar olacak: “Andate Demichelis” ve “Ciclo yerine getirildi” bir trenddi. Daha da kötüsü Mendoza'da tarafsız kılığına giren taraftarlar seslerini yüksek sesle duyurdu. “Oyuncular…” ile başlayan o meşhur acı şarkıyı söylediler. Ayrıca Malvinas Arjantin'den ayrılırken futbolculara yönelik yaygın ıslıklar ve sitemler de vardı.


Pazar günü River Sarmiento'yu Monumental'de kabul ettiğinde ne olacak? River'ın bir başka donuk, ilgisiz ve endişe verici imajından sonra tepki ne olacak?